Naruto oyunları sırası

Lil Ramiz

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, ben bir anime izleyicisiyim ve naruto izliyorum şu anda. İleride PC toplayacağım ve oynamak istediğim oyunlardan biride narutonun oyunları. Şimdi size sorum şu naruto oyunlarının hangilerini ve hangi sırayla almalıyım? Şimdi Ultimate ninja storm 1, 2, 3, 4 oyunlarından sonra naruto Ultimate ninja storm 4 road to boruto mu alayım yoksa sizin yazacaklarınıza göre mi alayım?

Şimdi ben aldım Ultimate ninja storm 1 2 3 4 oynadım sırasıyla.
Ama 4 için road to boruto expension DLC pack mi alacağım boruto karakterleri ile Ultimate ninja storm 4 için.

Hangilerini alayım mesela sırası ile isimlerini atsana tam emin olamıyom.

Genel olarak animesini izlediysen hikayeyi oynaman bir noktadan sonra sıkabilir. Direkt storm 4'ü çekip yanına da bir boruto DLC sana daha çok zevk verebilir. 1 de ne kadar açık dünya olsa da 2 de ve 3'te bu yok. Revolution ise hikayeden bağımsız, turnuva ve flashback sahnelerini izlemene ve oynamana fırsat veriyor. Ama diyorsan ki borutodan nefret ediyorum ki bunu düşünen birçok naruto fanı var, sırasıyla 1 2 3 4'ü oyna ve naruto oyunlarını rafa kaldır.

Naruto izlemeye üşeniyorum ama hikayesini çok merak ediyorum oyunlarda hikaye ön planda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…