Naruto serisi tekrar izlenir mi?

Snorem

Picopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Mafia
Naruto ve Naruto: Shippuden'i uzun zaman önce bitirdim. Tekrar izlemeli miyim yoksa Boruto'ya mı başlamalıyım? Boruto'ya biraz baktım pek Naruto ve sasuke bölümü yok gibi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Boruto'nun çok kötü olduğunu duydum ve bence Naruto tekrar izlenebilecek bir anime değil onun için benim de çok sevdiğim Jojo'ya başlamanı öneririm ama Netflix'ten izleme direkt 5.sezon koymuşlar yani internetten bir yerden izleyebilirsin ilk 9 bölüm sıkılabilirsin ama izlemeye devam edince açılıyor part 2'de.

Boruto çok filler içeriyor. Boruto'yu mangadan bitirip farklı bir seri izleyebilirsiniz. Uzun seri isterseniz Bleach önerebilirim. Şahsen 227. bölümden itibaren Boruto izlemedim. İzlediğim bölümlerde sadece filler olmayan bölümlerdi.

Son düzenleme:
Boruto çok filler içeriyor. Boruto'yu mangadan bitirip farklı bir seri izleyebilirsiniz. Uzun seri isterseniz Bleach önerebilirim.
Tamamdır teşekkürler. Önerdiğiniz animelere bakacağım.

Boruto'yu izlerken Naruto'yla alakalı bazı geçmiş sahneleri görünce izleme isteğim geldi ve tekrar baştan izledim Naruto'yu. Ben izleyeli 4 seneden fazla zaman geçmişti, birçok yeri sanki hiç izlememişim gibi hissettim o yüzden sıkılmadım da.

Naruto ve Naruto: Shippuden'i uzun zaman önce bitirdim. Tekrar izlemeli miyim yoksa Boruto'ya mı başlamalıyım? Boruto'ya biraz baktım pek Naruto ve sasuke bölümü yok gibi.
Tekrar izleyebilirsin Boruto çok da kötü değil ana karakteri öne çıkarmak için animenin içinden geçtiler fakat fightları güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…