Trao Kilopat Katılım 19 Şubat 2018 Mesajlar 125 Yer Beyaz Şehir Flevance Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #31 Guren'in olduğu filler bölümler güzeldi. İzlemeni tavsiye ederim.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Ağustos 2021 #32 Darqx dedi: Ben yanlış hatırlamıyorsam 175. bölümden sonraki neredeyse hemen hemen tüm fillerları izlemiştim. Bazı kötü olanlar vardı fakat genel olarak iyiydi, boş zamanın varsa benim gibi izlemeden geçme. Genişletmek için tıkla... hocam peki 143 de naruto sekiz kuyrugamı dönüşüyor
Darqx dedi: Ben yanlış hatırlamıyorsam 175. bölümden sonraki neredeyse hemen hemen tüm fillerları izlemiştim. Bazı kötü olanlar vardı fakat genel olarak iyiydi, boş zamanın varsa benim gibi izlemeden geçme. Genişletmek için tıkla... hocam peki 143 de naruto sekiz kuyrugamı dönüşüyor
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.273 Makaleler 3 Çözümler 13 8 Ağustos 2021 #33 SouSage dedi: hocam peki 143 de naruto sekiz kuyrugamı dönüşüyor Genişletmek için tıkla... Spoilera al yorumunu izlemeyenler spoiler yemesin. 143. bölümü izlemediğim için bilmiyorum.
SouSage dedi: hocam peki 143 de naruto sekiz kuyrugamı dönüşüyor Genişletmek için tıkla... Spoilera al yorumunu izlemeyenler spoiler yemesin. 143. bölümü izlemediğim için bilmiyorum.
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 8 Ağustos 2021 #34 SouSage dedi: Hocam shppuden filleri gösteren sayfa hangisiydi Genişletmek için tıkla... Naruto Shippuuden Bölüm İsimleri + Filler Listesi [Türkçe] Kırmızı Renk : Bu renk ile işaretlenmiş bölümler filler bölümlerdir. Filler bölüm demek mangada yer almayıp animede yer alan bölümler eğer animeyi bu www.frmtr.com
SouSage dedi: Hocam shppuden filleri gösteren sayfa hangisiydi Genişletmek için tıkla... Naruto Shippuuden Bölüm İsimleri + Filler Listesi [Türkçe] Kırmızı Renk : Bu renk ile işaretlenmiş bölümler filler bölümlerdir. Filler bölüm demek mangada yer almayıp animede yer alan bölümler eğer animeyi bu www.frmtr.com
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Ağustos 2021 #35 İmperceptible dedi: Naruto Shippuuden Bölüm İsimleri + Filler Listesi [Türkçe] Kırmızı Renk : Bu renk ile işaretlenmiş bölümler filler bölümlerdir. Filler bölüm demek mangada yer almayıp animede yer alan bölümler eğer animeyi bu www.frmtr.com Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bu arada hocam 143. bölümde sekiz kuyrukmu oluyor Naruto. Darqx dedi: Spoilera al yorumunu izlemeyenler spoiler yemesin. 143. bölümü izlemediğim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... almayı bilmiyorum
İmperceptible dedi: Naruto Shippuuden Bölüm İsimleri + Filler Listesi [Türkçe] Kırmızı Renk : Bu renk ile işaretlenmiş bölümler filler bölümlerdir. Filler bölüm demek mangada yer almayıp animede yer alan bölümler eğer animeyi bu www.frmtr.com Genişletmek için tıkla... Eyvallah hocam bu arada hocam 143. bölümde sekiz kuyrukmu oluyor Naruto. Darqx dedi: Spoilera al yorumunu izlemeyenler spoiler yemesin. 143. bölümü izlemediğim için bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... almayı bilmiyorum
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 8 Ağustos 2021 #36 SouSage dedi: Eyvallah hocam bu arada hocam 143. bölümde sekiz kuyrukmu oluyor Naruto. Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla olmuyordu.
SouSage dedi: Eyvallah hocam bu arada hocam 143. bölümde sekiz kuyrukmu oluyor Naruto. Genişletmek için tıkla... Hatırladığım kadarıyla olmuyordu.
halookkk Centipat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 151 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2021 #37 SouSage dedi: Arkadaşlar shippudene gectim 53. bölümdeyim filler izlenir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Fillerin başlıklarına bak ilgini çekeni izle.
SouSage dedi: Arkadaşlar shippudene gectim 53. bölümdeyim filler izlenir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Fillerin başlıklarına bak ilgini çekeni izle.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 8 Ağustos 2021 #38 İmperceptible dedi: Hatırladığım kadarıyla olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ama itachi art da söyle diyor 143. sasuke sekiz kuyrukluya karşı.
İmperceptible dedi: Hatırladığım kadarıyla olmuyordu. Genişletmek için tıkla... Hocam ama itachi art da söyle diyor 143. sasuke sekiz kuyrukluya karşı.
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 9 Ağustos 2021 #39 SouSage dedi: Hocam ama itachi art da söyle diyor 143. sasuke sekiz kuyrukluya karşı. Genişletmek için tıkla... Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar.
SouSage dedi: Hocam ama itachi art da söyle diyor 143. sasuke sekiz kuyrukluya karşı. Genişletmek için tıkla... Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar.
SouSage Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 2.746 Çözümler 11 Yer Konoha 9 Ağustos 2021 #40 372121 dedi: Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam teşekkürler hocam. 372121 dedi: Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Naruto ne zaman 8 ya da 9 kuyruk oluyor. Son düzenleme: 9 Ağustos 2021
372121 dedi: Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hmm tamam teşekkürler hocam. 372121 dedi: Hocam Naruto 8 kuyrukluya donusmuyor Killer bee dönüşüyor onla kapisiyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Naruto ne zaman 8 ya da 9 kuyruk oluyor.