Çözüldü Naruto SHIPPUDEN™: Ultimate Ninja® STORM 4 0xc00007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 8.1

Kroi

Hectopat

Oyun orijinaldir. LogFile burada. Umarım bilen biri vardır, para verdiğime değer.

Oyun: Naruto SHIPPUDEN™: Ultimate Ninja® STORM 4.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kurulumda hata mı aldınız? Bir de offline sürümü kurmayı deneyin. Kurulum konumu için masaüstüne klasör oluşturup onu seçin ve klasöre dosyalar geldikten sonra içindeki DXSETUP isimli exe dosyasını çalıştırın.

Yine olmazsa oluşturduğunuz klasörün içine Oct2005_xinput_x64.cab isimli bir dosya gelmiş olması lazım. Bu dosyanın içindeki xinput9_1_0.dll dosyasını System32 klasörüne atıp öyle deneyin.
Kurulumda hata mı aldınız? Bir de offline sürümü kurmayı deneyin. Kurulum konumu için masaüstüne klasör oluşturup onu seçin ve klasöre dosyalar geldikten sonra içindeki DXSETUP isimli exe dosyasını çalıştırın.

Yine olmazsa oluşturduğunuz klasörün içine Oct2005_xinput_x64.cab isimli bir dosya gelmiş olması lazım. Bu dosyanın içindeki xinput9_1_0.dll dosyasını System32 klasörüne atıp öyle deneyin.

Artı -1 Eksi
Çözüm
Teşekkür ederim sorun çözüldü, Oct2005_xinput_x64.cab içinden aldım ve System32'ye attım sorunum çözüldü.

Artı -1 Eksi
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…