Esperoja Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Haziran 2018 Mesajlar 6.693 Makaleler 34 Çözümler 30 Yer İstanbul 26 Kasım 2020 #1 Gamepad ve klavye var, bir kişi gamepad ile bir kişi klavye ile tek bilgisayardan oynayabilir mi?
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 26 Kasım 2020 #2 Esperoja dedi: Gamepad ve klavye var, bir kişi gamepad ile bir kişi klavye ile tek bilgisayardan oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynanır. Artı 0 Eksi
Esperoja dedi: Gamepad ve klavye var, bir kişi gamepad ile bir kişi klavye ile tek bilgisayardan oynayabilir mi? Genişletmek için tıkla... Evet oynanır.
l1xoeo Femtopat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #3 Oyunu almayı düşünüyorum, konsolum yok bilgisayardan oynayabilir miyim? Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.524 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 2 Mayıs 2021 #4 l1xoeo dedi: Oyunu almayı düşünüyorum, konsolum yok bilgisayardan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
l1xoeo dedi: Oyunu almayı düşünüyorum, konsolum yok bilgisayardan oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Evet.
D dogukanbudak Kilopat Katılım 21 Temmuz 2019 Mesajlar 82 3 Mayıs 2021 #5 Chitoge Kirisaki dedi: Evet oynanır. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor ben yapamdım sadece konsolum çalıştı yardımcı olabilir misin? Artı 0 Eksi
Chitoge Kirisaki dedi: Evet oynanır. Genişletmek için tıkla... Nasıl oluyor ben yapamdım sadece konsolum çalıştı yardımcı olabilir misin?
selcukq12 Zeptopat Katılım 29 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2021 #6 dogukanbudak dedi: Nasıl oluyor ben yapamdım sadece konsolum çalıştı yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum sorun ile alakasız ama oyunu Steamdan alacağım bende PS var Xbox yok PS kolu ile oyunu oynayabiliyor muyum? Artı 0 Eksi
dogukanbudak dedi: Nasıl oluyor ben yapamdım sadece konsolum çalıştı yardımcı olabilir misin? Genişletmek için tıkla... Dostum sorun ile alakasız ama oyunu Steamdan alacağım bende PS var Xbox yok PS kolu ile oyunu oynayabiliyor muyum?
S sehpabağımlısı08 Zeptopat Katılım 6 Ağustos 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2024 #7 Merhaba biz 2 kişilik oynamak istiyoruz ama 2. oyuncuyu seçme ekranında start tuşu hem oyun ayarları için hem de seçme için yapılmış o yüzden hiçbir zaman 2. oyuncuyu seçemiyoruz bunun bir çaresi var mı biliyor musunuz? Artı 0 Eksi
Merhaba biz 2 kişilik oynamak istiyoruz ama 2. oyuncuyu seçme ekranında start tuşu hem oyun ayarları için hem de seçme için yapılmış o yüzden hiçbir zaman 2. oyuncuyu seçemiyoruz bunun bir çaresi var mı biliyor musunuz?