Naruto Shippuden vs Gods Among Us

batuhandnd

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, arkadaşım ile birlikte birimiz klavye diğerimiz kol ile oynayabileceğimiz eğlenceli bir oyun arıyorum. Bu iki oyunu gözüm kesti birde size sormak istedim. NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst ve NARUTO SHIPPUDEN: Ultimate Ninja Storm Revolution bu iki oyun paket içerisinde indirimli hali 29 TL ye düşmüş. Diğer yandan indirim yok ama yine aynı fiyata Gods Among Us 31 TL. Eğer oynayan veya yakın takip etmiş birisi varsa hangisini almamı önerirsiniz.

İki oyunuda daha önce oynamadım ama Gods Among Us hakkın bilgim var arkadaşım ile oynayabilirim. Lakin Naruto hakkın bilgim yok. Naruto hikaye üzerinden mi gidiyor yoksa bunda da arkadaşım ile oynayabilirmiyim?

Benim gönlüm Gods Among Us oyunundan yana gerek savaş mekaniği olsun gerek grafikleri olsun. Fakat birde size sormak istedim. Parayı vermeme değecek veyahut isteklerimi karşılayacak bir oyun mu?

Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı