Naruto to Boruto: Shinobi Striker alınır mı?

varlik0

Hectopat
Daha fazla  
Bu oyunu almak istiyorum kendi fiyatı 14.90 deluxe edition hali ise 24.80 normal hali ile deluxe edition hali arasında çok fark var mıdır? alınır mı?

Biraz online temalı ve pek oynayan yok. Onun yerine Naruto Ultimate Ninja Storm 4 alabilirsin bence daha zevkli. Ha aktif olsun olmasın fark etmez diyorsan alabilirsin.

Ninja Storm 4 gibi klavye ile oynaması zor, insanı kanser ediyor. Alacaksan ona göre al.

Ninja storm legacy'yi dün satın aldım. İlk oyunda kombo yapmaya çalışırken ciddi derecede zorlandım.
Ntbss'de jutsuları birer tuşa basarak atabildiğinizden klavyeyle oynayabilirsiniz. Oyuncu sayısıda gayet iyi durumda, sadece geceleri maç ararken 5 10 dk bekletebiliyor.
Ninja storm legacy'yi dün aldım ve ilk oyunda ciddi derecede zorlandım.
Ancak oyun hiçte ucuz değil. Oyunu oynayarak yeni karakterlere sahip olamıyorsunuz, sahip olduğunuz karakterlerden eğitim görerek jutsu sahibi oluyorsunuz.

Bence ninja storm 4 daha iyi. Shinobi Striker bir yerden sonra sıkıyor almanı tavsiye etmem ama alacaksan da kesinlikle Deluxe versiyonu almalısın bir sürü DLC veriyordu.

Bu arada belirtmek isterim normal haliyle deluxe arasında season pass 1 farkı var.
Training Rank Ödülü x9
- Jiraiya
- Hiruzen Sarutobi
- Orochimaru
- Minato Namikaze
- Tobirama Senju
- Hashirama Senju
- Tsunade
- Obito Uchiha
- Madara Uchiha
Fazladan bunlara sahip olacaksın.
Deluxe edition alman çok daha avantajlı. Diğer indirimlerde de kalan season passleri (2,3,4) veya işine yarayacak karakterleri alman iyi olur.

Bu oyunu almak istiyorum kendi fiyatı 14.90 Deluxe Edition hali ise 24.80 normal hali ile Deluxe Edition hali arasında çok fark var mıdır? Alınır mı?

Bende var indirimde al derim DLC'leri çok eğlenceli onlarda arada indirime giriyor. Bir yerden sonra sıkıyor ama sonra yine oynuyorsun. Ama hikayeli değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…