sinyoruchiha Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar oyunun Deluxe Edition sürümünü satın aldım. 11 DLC vardı fakat hiçbirini oyunda göremiyorum. Daha 71 dakika oynadım şu anlık. Ne yapmam gerekiyor?
Arkadaşlar oyunun Deluxe Edition sürümünü satın aldım. 11 DLC vardı fakat hiçbirini oyunda göremiyorum. Daha 71 dakika oynadım şu anlık. Ne yapmam gerekiyor?
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #2 Sakura'ya gidip "Gift Box">"Add-ons" adımlarını takip ettikten sonra aldığınız DLC'yi göreceksiniz, Enter basıp aktifleştirebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Sakura'ya gidip "Gift Box">"Add-ons" adımlarını takip ettikten sonra aldığınız DLC'yi göreceksiniz, Enter basıp aktifleştirebiliyorsunuz.
KS KS sinyoruchiha Femtopat Katılım 28 Ekim 2022 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #3 unlokidmurat dedi: Sakura'ya gidip "Gift Box">"Add-ons" adımlarını takip ettikten sonra aldığınız DLC'yi göreceksiniz, Enter basıp aktifleştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam jutsularını nasıl alcam? Birde bazı karakterlerin kozmetikleri (kostümleri vb.) yok. Artı 0 Eksi
unlokidmurat dedi: Sakura'ya gidip "Gift Box">"Add-ons" adımlarını takip ettikten sonra aldığınız DLC'yi göreceksiniz, Enter basıp aktifleştirebiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hocam jutsularını nasıl alcam? Birde bazı karakterlerin kozmetikleri (kostümleri vb.) yok.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2022 #4 sinyoruchiha dedi: Hocam jutsularını nasıl alcam? Birde bazı karakterlerin kozmetikleri (kostümleri vb.) yok. Genişletmek için tıkla... Jutsu almak için yine Sakura'ya gidip "Change Appearance" kısmından değiştirmeniz lazımdı diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
sinyoruchiha dedi: Hocam jutsularını nasıl alcam? Birde bazı karakterlerin kozmetikleri (kostümleri vb.) yok. Genişletmek için tıkla... Jutsu almak için yine Sakura'ya gidip "Change Appearance" kısmından değiştirmeniz lazımdı diye hatırlıyorum.