A aizen00 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #1 DLC alacağım, fakat oyunu hız üzerine oynuyorum. Daha hızlı hareket etmemi ve kombinasyonları daha hızlı yapmamı sağlayacak birkaç DLC kıyafet önerisi ile silah önerisi istiyorum.
DLC alacağım, fakat oyunu hız üzerine oynuyorum. Daha hızlı hareket etmemi ve kombinasyonları daha hızlı yapmamı sağlayacak birkaç DLC kıyafet önerisi ile silah önerisi istiyorum.
SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #2 Minato namikaze DLC'si hız için gayet iyi önerebilirim rinneganlı sasukede olabilir rakip ile yer değiştirme özelliği güzel.
Minato namikaze DLC'si hız için gayet iyi önerebilirim rinneganlı sasukede olabilir rakip ile yer değiştirme özelliği güzel.
A aizen00 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #3 SAVED dedi: Minato namikaze DLC'si hız için gayet iyi önerebilirim rinneganlı sasukede olabilir rakip ile yer değiştirme özelliği güzel. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki silah için önerin var mı DLC de hocam?
SAVED dedi: Minato namikaze DLC'si hız için gayet iyi önerebilirim rinneganlı sasukede olabilir rakip ile yer değiştirme özelliği güzel. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Peki silah için önerin var mı DLC de hocam?
SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 337 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #4 aizen00 dedi: Çok teşekkür ederim. Peki silah için önerin var mı DLC de hocam? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama shisuinin katanasi bayağı iyi diyorlardı.
aizen00 dedi: Çok teşekkür ederim. Peki silah için önerin var mı DLC de hocam? Genişletmek için tıkla... Tam bilmiyorum ama shisuinin katanasi bayağı iyi diyorlardı.
A aizen00 Zeptopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2024 #5 SAVED dedi: Tam bilmiyorum ama shisuinin katanasi bayağı iyi diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu alırım olmazsa.
SAVED dedi: Tam bilmiyorum ama shisuinin katanasi bayağı iyi diyorlardı. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam onu alırım olmazsa.