GiveMyKunai Hectopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2022 #1 Ben Naruto'nun ilk animesini bitirdim. Shippudene geçmek istiyordum fakat o kadar bölüm çok geldi. Oyunlarını alsam (tüm ninja stormları) animeyi izlemeye gerek kalır mı? Yoksa oyunu oynasam yine ana hikayeyi bilir miyim?
Ben Naruto'nun ilk animesini bitirdim. Shippudene geçmek istiyordum fakat o kadar bölüm çok geldi. Oyunlarını alsam (tüm ninja stormları) animeyi izlemeye gerek kalır mı? Yoksa oyunu oynasam yine ana hikayeyi bilir miyim?
Mert258 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 5 9 Ocak 2022 #2 Önemli olayların çoğu gösteriliyor oyunda, çok fazla detaya inmek istemiyorsanız oyunu oynasanız yeterli.
Önemli olayların çoğu gösteriliyor oyunda, çok fazla detaya inmek istemiyorsanız oyunu oynasanız yeterli.
dansemacabre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 3.723 Makaleler 4 Çözümler 14 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yükseklisans 9 Ocak 2022 #3 Filler bölümleri atlayarak izleyin. Animenin vereceği hazzı oyundan alamayabilirsin.