Sürprizbozan Naruto ve Naruto: Shippuden Sakura ayni şekilde mi devam ediyor?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MERT-58

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
r5 5600
Asrock b550M phantom 4
2x8 3200 MHz fury rgb ram
Naruto izlerken 3 hafta önce 113. bölümde artık sakura çöpüne dayanamayıp izlemeyi bıraktım. 2 gün önce biri bölüme attığım yoruma yanıt atıp bizim elemanın kiminle evlendiğini söylemiş. Şimdi tekrar başlayasım geldi ama bu Sakura hep böyle mi devam ediyor? Böyle devam ediyorsa izlemeyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakura en çok gelişen karakterlerden. Millet ilk sezonda pek bi işe yaramıyo diye shippudendeki gelişimini yok sayıp boşa sövüyor. İlk sezon için tamam da genele bakınca bu kadar sövülmeyi hak eden bi karakter deği. Benim için Shippuden Sakura > Naruto. Hiç olmazsa Naruto gibi, rakibini savaşta yenemeyince 5 bölüm car car konuşup kafa ütülemiyor.

Sadece Sakura için Naruto bırakılmaz bence ayrıca Shippuudende Sakura çok fazla ekran süresi almıyor en azından benim aklımda öyle,Shippuudenin ilk başlarda Sakura bayağı gelişmişti ilk arcda zaten çok güçlü birini alt ediyor ama sonrasında gücünü sadece Narutoyu dövmek için kullandığı ve savaşta sadece ay ben işe yaramazım diye karalar bağlarken millet götünü yırtıp savaşıyor yani insanların Sakurayı sevmeme nedeni gelişim göstermemesi değil hatta Byakugou no İn mührü ile bayağı bir güçleniyor ama gücünü kullanmıyor kullansa da Narutodan başka kimseyi dövemiyor.

Shippuuden'deki Sakura, klasik Naruto'daki haline kıyasla çok daha iyi. Ama yine de işe yaramaz bir karakter. Yine "Sasuke-kun, Sasuke-kun" sevdasından vazgeçmiyor. Ayakbağı oluyor, güç olarak bir Naruto veya Sasuke olmuyor ama kendi çapında güçleniyor yerine göre işe yarayabiliyor. Hatta Five Kage arcında Sasuke'yi tek başına öldürmeye kadar gidiyor. İlk serideki gibi Naruto'dan yardım dilenip kendi bir köşede oturup ağlamıyor en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…