Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Ağustos 2021 #21 372121 dedi: 257. bölüm de bir dövüş göremedim ben 264. bölüme kadar da geldim hala yok. Genişletmek için tıkla... Shippudenin en sonlarındaki dövüş son derece tatmin edici Savaş hakkında ufak spo lu bir yorum yapayım: two god's war(iki tanrının savaşı)
372121 dedi: 257. bölüm de bir dövüş göremedim ben 264. bölüme kadar da geldim hala yok. Genişletmek için tıkla... Shippudenin en sonlarındaki dövüş son derece tatmin edici Savaş hakkında ufak spo lu bir yorum yapayım: two god's war(iki tanrının savaşı)
İmperceptible Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 2.195 Çözümler 5 Yer Marineford 6 Ağustos 2021 #22 Elan Morin Tedronai dedi: Shippudenin en sonlarındaki dövüş son derece tatmin edici Savaş hakkında ufak spo lu bir yorum yapayım: two god's war(iki tanrının savaşı) Genişletmek için tıkla... Battle of the Brothers da diyorlar.
Elan Morin Tedronai dedi: Shippudenin en sonlarındaki dövüş son derece tatmin edici Savaş hakkında ufak spo lu bir yorum yapayım: two god's war(iki tanrının savaşı) Genişletmek için tıkla... Battle of the Brothers da diyorlar.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Ağustos 2021 #23 İmperceptible dedi: Battle of the brothers da diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla o savaştıkları bölümün adı zaten ama emin değilim
İmperceptible dedi: Battle of the brothers da diyorlar. Genişletmek için tıkla... Hocam bildiğim kadarıyla o savaştıkları bölümün adı zaten ama emin değilim
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 6 Ağustos 2021 #24 Beyler spoiler yok okuyasım geliyor.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 6 Ağustos 2021 #25 372121 dedi: Beyler spoiler yok okuyasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir spo değil benimki ile arkadaşınki, hatta benimki direk o fight a kendi yaptığım yorumum. Ama okumak sizin inisiyatifinizde.
372121 dedi: Beyler spoiler yok okuyasım geliyor. Genişletmek için tıkla... Çok büyük bir spo değil benimki ile arkadaşınki, hatta benimki direk o fight a kendi yaptığım yorumum. Ama okumak sizin inisiyatifinizde.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 937 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #26 Elan Morin Tedronai dedi: Çok büyük bir spo değil benimki ile arkadaşınki, hatta benimki direk o fight a kendi yaptığım yorumum. Ama okumak sizin inisiyatifinizde. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz spolider bile değil. Sorun olmaz bence.
Elan Morin Tedronai dedi: Çok büyük bir spo değil benimki ile arkadaşınki, hatta benimki direk o fight a kendi yaptığım yorumum. Ama okumak sizin inisiyatifinizde. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz spolider bile değil. Sorun olmaz bence.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Ağustos 2021 #27 Lexix dedi: Dediğiniz spolider bile değil. Sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam güç seviyeleri hakkında spo veriyor ama
Lexix dedi: Dediğiniz spolider bile değil. Sorun olmaz bence. Genişletmek için tıkla... Hocam güç seviyeleri hakkında spo veriyor ama
3 372121 Kilopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 5.908 Çözümler 5 7 Ağustos 2021 #28 Beyler son dövüşe çok az bölüm kaldı.
Lexix Megapat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 937 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #29 Elan Morin Tedronai dedi: Hocam güç seviyeleri hakkında spo veriyor ama Genişletmek için tıkla... Artık kimin ne kadar güçlü olduğunu bilmemek için mağrada yaşıyor olmak lazım bence ^^
Elan Morin Tedronai dedi: Hocam güç seviyeleri hakkında spo veriyor ama Genişletmek için tıkla... Artık kimin ne kadar güçlü olduğunu bilmemek için mağrada yaşıyor olmak lazım bence ^^
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 7 Ağustos 2021 #30 Lexix dedi: Artık kimin ne kadar güçlü olduğunu bilmemek için mağrada yaşıyor olmak lazım bence ^^ Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 250'li bölümlerde ondan söylemek istemedim. Ayrıca güç seviyesinden kastım savaşın şiddeti. uyarı Naruto: Shippuden bitirmeyenler açmasın spoileri sonuçta naru kazansa bile sasukede tanrı diyebileceğimiz güçte kendi evreninde
Lexix dedi: Artık kimin ne kadar güçlü olduğunu bilmemek için mağrada yaşıyor olmak lazım bence ^^ Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaş 250'li bölümlerde ondan söylemek istemedim. Ayrıca güç seviyesinden kastım savaşın şiddeti. uyarı Naruto: Shippuden bitirmeyenler açmasın spoileri sonuçta naru kazansa bile sasukede tanrı diyebileceğimiz güçte kendi evreninde