Sürprizbozan Naruto vs Sasuke

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

350070

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
4
İlk Naruto animesinde, Hasirama ile Madara heykelinin orada, 12 yasinda olan Sasuke ve Naruto karsilamasini bilirsiniz.

Rasengan Chidori'den guclu oldugunu onceki bolumlerde gormustuk.

Naruto ustelik Kyubi chakrasindan etkilenmesine ragmen neden Sasuke'yi yenemedi?

Bu arada Naruto'nun ilk animesi bir efsane.

Sasuke'ye karsi bir nefretim yok. Hatta Boruto'da İtachi'ye benzedigi ve olgun kisiligi oldugu icin cok severim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Off spoiler yedim off.

Sasuke gözü kara bir şekilde dövüştü, her şeyini ortaya koydu. Naruto ise daha defansif saldırdı zarar vermemek için. 2013'te falan izlemiştim, pek hatırlamıyorum açıkçası ama böyle olmalı.
Off spoiler yedim off.
Senaryoyu çokta etkileyecek bir spoiler değil, nerede ne zaman nasıl yendi? Belki bilek güreşi yaparlarken yenilmiştir, konuya tıklayarak hata yapmışsınız.

Sasuke gözü kara bir şekilde dövüştü, her şeyini ortaya koydu. Naruto ise daha defansif saldırdı zarar vermemek için. 2013'te falan izlemiştim, pek hatırlamıyorum açıkçası ama böyle olmalı.
Naruto'nun amaci defansif olmakti ama Kyubi chakrasi on plana girince baska seyler yapti. Defanstan cok atak on plandaydi.

Hiç izlemeyecektim zaten. Öylesine dedim okuldaki arkadaşlarım tüm derslerde sasuke çizdiği için kafalarına yara bandıyla dolaşıyorlar ondan ilgimi çekti.

Naruto'nun amaci defansif olmakti ama Kyubi chakrasi on plana girince baska seyler yapti. Defanstan cok atak on plandaydi.
Şimdi izledim tekrar dövüşü, bence yazar Naruto'yu çok gözümüze sokmamak için yaptı bu hamleyi. Yani Kyuubi gücünü şaak diye karşımıza çıkartmak yerine beklentiyi öldürerek ilerde yapacağı dövüşlere zemin hazırlamış oldu. Ayrıca Sasuke'nin orada kazanması şarttı yav, kaybetse köye götürürdü Naruto. Senaryo gereği diyerek bitirebilirim cümleyi.

Olabilir ama kotu olmus boyle. Bence yenmeliydi, Orochimaru ise Sasuke'yi oradan kacirmaliydi ve Sasuke kin beslemeliydi.

Birincisi, niyetler farklı. Sasuke, Naruto'yu öldürmeye çalışıyordu. Naruto ise sasukeyi yenip köye geri götürmeye çalışıyordu. Öldürme iç güdüsüyle sasuke ile dövüşse sasukeyi yenerdi. Çünkü kullandığı altı yolun bilge modu, Naruto evreninin en güçlü modu. 9 bijuunun çakrasını bu moddayken rahatça kullanıp kekkei genkai denilen hareketleri ve jutsuları kullanabiliyor. Bununla ilgili bir video paylaşabilirim. Sonuna kadar izlersen hak verirsin zaten. Shippudden'de Naruto, Kyubi'nin çakrasını kullanmayı öğrendiğinden itibaren Sasuke'den her zaman üstündü.
Düzeltme: Bence senju çakrasını (doğal çakra) kullanmayı öğrendiğinden itibaren Sasuke'den daha güçlüydü.

İlgili video: Naruto altı yol bilge modu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…