Legithiel Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #81 xDonatus dedi: Naruto ve hinatanın düğünü var. Hokage oluyor işte direkt. Yan hikayeleri var shinden serisi retsugen serisi falan karakterlerin hikayelerini anlatıyorlar ama hepsi Türkçeye çevrilmemişti en son baktığımda. Belki şimdi çevirmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Nerede varla ben görmedim adını versene.
xDonatus dedi: Naruto ve hinatanın düğünü var. Hokage oluyor işte direkt. Yan hikayeleri var shinden serisi retsugen serisi falan karakterlerin hikayelerini anlatıyorlar ama hepsi Türkçeye çevrilmemişti en son baktığımda. Belki şimdi çevirmişlerdir. Genişletmek için tıkla... Nerede varla ben görmedim adını versene.
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #82 Legithiel dedi: Nerede varla ben görmedim adını versene. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Animenin son bölümünde evleniyorlar.
Legithiel dedi: Nerede varla ben görmedim adını versene. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan: spoiler Animenin son bölümünde evleniyorlar.
Legithiel Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #83 xDonatus dedi: Sürprizbozan: spoiler Animenin son bölümünde evleniyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanka onu demiyorum düğünlerini görmüyoruzya her şey oluyor hinata ve Naruto el ele tutuşuyor kapıdan çıkıyor ve bitiyor devamı yok işte.
xDonatus dedi: Sürprizbozan: spoiler Animenin son bölümünde evleniyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanka onu demiyorum düğünlerini görmüyoruzya her şey oluyor hinata ve Naruto el ele tutuşuyor kapıdan çıkıyor ve bitiyor devamı yok işte.
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2025 #84 Bu ne kanka. Dosya Ekleri Screenshot_2025-01-22-22-44-33-991_com.opera.browser.png 1,9 MB · Görüntüleme: 21
Legithiel Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #85 xDonatus dedi: Bu ne kanka. Genişletmek için tıkla... Kanka orada bak bakalım kim eksik. .d
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #86 Legithiel dedi: Kanka orada bak bakalım kim eksik. D Genişletmek için tıkla... Sasuke de mesaj gönderiyor şahinle.
Legithiel dedi: Kanka orada bak bakalım kim eksik. D Genişletmek için tıkla... Sasuke de mesaj gönderiyor şahinle.
Legithiel Picopat Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 100 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #87 xDonatus dedi: Sasuke de mesaj gönderiyor şahinle. Genişletmek için tıkla... Eksik deyince aklına sasuke mi geldi. D bir düğün neysiz olmaz artık daha fazla ipucu vermeyem bence. .d
xDonatus dedi: Sasuke de mesaj gönderiyor şahinle. Genişletmek için tıkla... Eksik deyince aklına sasuke mi geldi. D bir düğün neysiz olmaz artık daha fazla ipucu vermeyem bence. .d
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.316 Makaleler 3 Çözümler 13 23 Ocak 2025 #88 @xDonatus O düğün değil, lütfen yanlış bilgilendirme.
xDonatus Decapat Katılım 3 Ekim 2023 Mesajlar 487 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #89 Onca insan süslenmiş püslenmiş, kageler gelmiş, her yer dekorasyonlara boğulmuş. Düğün değil de ne bu?
Onca insan süslenmiş püslenmiş, kageler gelmiş, her yer dekorasyonlara boğulmuş. Düğün değil de ne bu?
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.316 Makaleler 3 Çözümler 13 23 Ocak 2025 #90 xDonatus dedi: Onca insan süslenmiş püslenmiş, kageler gelmiş, her yer dekorasyonlara boğulmuş. Düğün değil de ne bu? Genişletmek için tıkla... Düğüne hazırlık.
xDonatus dedi: Onca insan süslenmiş püslenmiş, kageler gelmiş, her yer dekorasyonlara boğulmuş. Düğün değil de ne bu? Genişletmek için tıkla... Düğüne hazırlık.