theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #21 Gökay Ünlü dedi: İtopya ile alakalı şikayet son 1 2 haftadır forumda çatlıyor. Farklı sitelere yönelmen senin için daha iyi olur. Bu sisteme bakabilirsin. HAQQUS-AMD / AMD Ryzen 5 5500 / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum.
Gökay Ünlü dedi: İtopya ile alakalı şikayet son 1 2 haftadır forumda çatlıyor. Farklı sitelere yönelmen senin için daha iyi olur. Bu sisteme bakabilirsin. HAQQUS-AMD / AMD Ryzen 5 5500 / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR Genişletmek için tıkla... Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #22 theumtkyd dedi: Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum. Genişletmek için tıkla... HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr
theumtkyd dedi: Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum. Genişletmek için tıkla... HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr
venom94 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 1.226 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #23 Satanachia dedi: Kâr marjını azaltıp, daha fazla ürün satıyorlar. Böylece hem satış, hem de getirisi fazla oluyor. 10.000 TL'lik bir sistemi 5 kişinin alması mı daha çok kar getirir, yoksa 9.000 TL'lik bir sistemi 10 kişi alması mı? Mevzu basit. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı ürün sattıklarını düşünüyorum. Forumda bir dünya şikayet var açın bakın, önermem. Gidin 2 fazla verin, vatandan alın.
Satanachia dedi: Kâr marjını azaltıp, daha fazla ürün satıyorlar. Böylece hem satış, hem de getirisi fazla oluyor. 10.000 TL'lik bir sistemi 5 kişinin alması mı daha çok kar getirir, yoksa 9.000 TL'lik bir sistemi 10 kişi alması mı? Mevzu basit. Genişletmek için tıkla... Sıkıntılı ürün sattıklarını düşünüyorum. Forumda bir dünya şikayet var açın bakın, önermem. Gidin 2 fazla verin, vatandan alın.
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 15 Ekim 2022 #24 theumtkyd dedi: Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence alma dostum.
theumtkyd dedi: Biliyorum aslında o yüzden kafam karışık. AMD kart istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Bence alma dostum.
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #25 Gökay Ünlü dedi: HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam do You speak turkish anlıyor musunuz? laptopdakiamdişlemci dedi: Bence alma dostum. Genişletmek için tıkla... Zaten kasa mesh değilse almam.
Gökay Ünlü dedi: HAQQUS-INTEL V1 / INTEL i3-12100F / MSI Radeon RX 6600 MECH 2X 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar HAQQUS-INTEL oyuncu bilgisayarı RX 6600 ekran kartı ve INTEL Core i3-12100F ile güçlendirilmiştir. www.gaming.gen.tr Genişletmek için tıkla... Hocam do You speak turkish anlıyor musunuz? laptopdakiamdişlemci dedi: Bence alma dostum. Genişletmek için tıkla... Zaten kasa mesh değilse almam.
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2022 #26 theumtkyd dedi: Hocam do You speak turkish anlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Pardon AMD işlemci anladım. RX 6600 iyidir bu arada. Neden istemiyorsun?
theumtkyd dedi: Hocam do You speak turkish anlıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Pardon AMD işlemci anladım. RX 6600 iyidir bu arada. Neden istemiyorsun?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 15 Ekim 2022 #27 laptopdakiamdişlemci dedi: Bence alma dostum. Genişletmek için tıkla... Şansıma stok bitmiş zaten messinicocugu dedi: Yok hocam iyidir parçalar. Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitti. Aşağı yukarı bu bütçeye Nvidia ekran kartı olmak şartı ile ne önerirsiniz peki? Son düzenleme: 15 Ekim 2022
laptopdakiamdişlemci dedi: Bence alma dostum. Genişletmek için tıkla... Şansıma stok bitmiş zaten messinicocugu dedi: Yok hocam iyidir parçalar. Genişletmek için tıkla... Hocam stok bitti. Aşağı yukarı bu bütçeye Nvidia ekran kartı olmak şartı ile ne önerirsiniz peki?
Gökay Ünlü Megapat Katılım 23 Temmuz 2016 Mesajlar 603 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2022 #28 theumtkyd dedi: Şansıma stok bitmiş zaten Hocam stok bitti. Aşağı yukarı bu bütçeye Nvidia ekran kartı olmak şartı ile ne önerirsiniz peki? Genişletmek için tıkla... Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun?
theumtkyd dedi: Şansıma stok bitmiş zaten Hocam stok bitti. Aşağı yukarı bu bütçeye Nvidia ekran kartı olmak şartı ile ne önerirsiniz peki? Genişletmek için tıkla... Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 16 Ekim 2022 #29 Gökay Ünlü dedi: Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rtx özelliği ve yazılım avantajı.
Gökay Ünlü dedi: Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rtx özelliği ve yazılım avantajı.
laptopdakiamdişlemci Centipat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 1.287 Çözümler 5 16 Ekim 2022 #30 Gökay Ünlü dedi: Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rtx 3060 rx 6600 den daha iyi ve hemde o sistem rtx 3060 li sistemden daha pahalı nasa sistemi direkt alınır hocam zorlamayın bence başka sistemleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et theumtkyd dedi: Rtx özelliği ve yazılım avantajı. Genişletmek için tıkla... Şimdi rx 6600dede rtx var diyenler gelecek. Şimdiden diyim hiç optimize değil fpsi paramparça ediyor rtx 3060 gibi çalışmıyor.
Gökay Ünlü dedi: Nvidia neden şart? Bütçen düşükken neden AMD tercih etmek istemiyorsun? Genişletmek için tıkla... Rtx 3060 rx 6600 den daha iyi ve hemde o sistem rtx 3060 li sistemden daha pahalı nasa sistemi direkt alınır hocam zorlamayın bence başka sistemleri. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et theumtkyd dedi: Rtx özelliği ve yazılım avantajı. Genişletmek için tıkla... Şimdi rx 6600dede rtx var diyenler gelecek. Şimdiden diyim hiç optimize değil fpsi paramparça ediyor rtx 3060 gibi çalışmıyor.