1 160634 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 8.351 Makaleler 6 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #11 GTA 5 oyunu bir dakikadan kısa zamanda iniyormuş.
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ekim 2019 #12 160634 dedi: GTA 5 oyunu bir dakikadan kısa zamanda iniyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet bir yerde görmüştüm 4 saniyede mi ne iniyormuş. Tabi ne kadarı doğrudur orasını bilemem. Tabi uzaylılar ile iletişime geçmek baya bir internet gerektirir değil mi? Son düzenleme: 29 Ekim 2019
160634 dedi: GTA 5 oyunu bir dakikadan kısa zamanda iniyormuş. Genişletmek için tıkla... Evet bir yerde görmüştüm 4 saniyede mi ne iniyormuş. Tabi ne kadarı doğrudur orasını bilemem. Tabi uzaylılar ile iletişime geçmek baya bir internet gerektirir değil mi?
A ardaby Picopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 76 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #13 kaplumbaga deden dedi: Merhabalar, NASA'nın interneti kaç Gbps? Genişletmek için tıkla... Kanka 91GB yani GTA 5'i 0.4 salise de indircegin bir internet
kaplumbaga deden dedi: Merhabalar, NASA'nın interneti kaç Gbps? Genişletmek için tıkla... Kanka 91GB yani GTA 5'i 0.4 salise de indircegin bir internet
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.462 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 21 Aralık 2020 #14 1 Yıldan fazla süre geçmiş konuyu hortlatmışsınız
kaplumbaga deden Kilopat Katılım 6 Ocak 2019 Mesajlar 960 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #15 kaplumbaga deden dedi: Evet bir yerde görmüştüm 4 saniyede mi ne iniyormuş. Eki Görüntüle 453669 Tabi ne kadarı doğrudur orasını bilemem. Tabi uzaylılar ile iletişime geçmek baya bir internet gerektirir değil mi? Genişletmek için tıkla... Aga bee. Windows 8.1 kullandığım zamanlar. Zevkime bak çok sade tema. Keşke o zamanlarda olsaydık.
kaplumbaga deden dedi: Evet bir yerde görmüştüm 4 saniyede mi ne iniyormuş. Eki Görüntüle 453669 Tabi ne kadarı doğrudur orasını bilemem. Tabi uzaylılar ile iletişime geçmek baya bir internet gerektirir değil mi? Genişletmek için tıkla... Aga bee. Windows 8.1 kullandığım zamanlar. Zevkime bak çok sade tema. Keşke o zamanlarda olsaydık.
Aziz02_2 Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2021 #16 emreozturk233 dedi: Sorabileceğiniz en saçma soru bu olsa gerek. NASA tek bir bölgede hizmet vermiyor. Google, Facebook gibi sunucular kullanıyorlar. Bu tarz videoları izlemekten vazgeçin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum biliyor musun bu videolar eğlence amacıyla yapılıyor.
emreozturk233 dedi: Sorabileceğiniz en saçma soru bu olsa gerek. NASA tek bir bölgede hizmet vermiyor. Google, Facebook gibi sunucular kullanıyorlar. Bu tarz videoları izlemekten vazgeçin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum biliyor musun bu videolar eğlence amacıyla yapılıyor.
NothingGood Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2019 Mesajlar 1.416 Makaleler 2 Çözümler 11 11 Mayıs 2021 #17 2020 yılındaki internet hızları 91 Gbps imiş. Kaynak:What is the internet speed at NASA? - Quora
maskeni tak Femtopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #18 160634 dedi: GTA 5 oyunu bir dakikadan kısa zamanda iniyormuş. Genişletmek için tıkla... Sadece 0.9 saniyede.
160634 dedi: GTA 5 oyunu bir dakikadan kısa zamanda iniyormuş. Genişletmek için tıkla... Sadece 0.9 saniyede.
Deneyimsiz Üzüm Femtopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2023 #19 maskeni tak dedi: Sadece 0.9 saniyede. Genişletmek için tıkla... 92Gb/s oldu şu anda
S Sabri90 Centipat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2024 #20 AKINCILAR dedi: Ben NASA'ya yasa dışı bağlandım internet hızım şu anda 2580 Mbit download hızı alıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Sabri'ye saygılar sevgiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın?
AKINCILAR dedi: Ben NASA'ya yasa dışı bağlandım internet hızım şu anda 2580 Mbit download hızı alıyorum. Şiddetle tavsiye ederim. Sabri'ye saygılar sevgiler. Genişletmek için tıkla... Nasıl yaptın?