YouTube Nasıl abone kazanılır?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kartı: MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G Gaming X Slim 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3
İşlemci: AMD Ryzen 7 9700X 3.8 GHz AM5 32 MB Cache 65 W
RAM: XPG Lancer RGB 32 GB (2x16) 6400 MHz CL32 DDR5
Depolama: Kingston 1 TB KC3000 SKC3000S-1024G M.2 PCIe 4.0
Anakart: MSI MAG B650 Tomahawk WIFI AMD B650 6600 MHz (OC) DDR5 Soket AM5 ATX
Monitörler: Gigabyte G24F-2 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz ve Acer K222HQLBID 21.5" 5ms Full HD LED
Meslek
Öğrenci
Selamlar arkadaşlar, forumdan aldığım tavsiyeler ve taktikler üzerinden yaklaşık bir aydır YouTube, TikTok ve Instagram'a içerik üretiyorum. İzlenme ile ilgili problemim yok gibi, gayet iyi veriler elde ediyorum; ancak kalıcı takipçi ve abone kazanmıyorum. TikTok'ta nispeten daha iyi takipçi kazanıyorum, ancak Instagram ve YouTube için aynı şeyi söyleyemem.
YouTube'da abone sayım 18.
Instagram'da 15 takipçim var.
TikTok'ta ise 125 takipçim var.

Daha önceki konular ise şunlar;

Son düzenleyen: Moderatör:
abone oldum reis

abone oldum reis
Çok düşüncelisin teşekkür ederim. Bir tavsiyen ya da önerin var mı acaba? Videolarımda daha mı çok belirtmeliyim, bu izleyici vesaire sıkar mı?

Shorts izlenmeleri aslında daha çok abone kazandırır normal videolara kıyasla. Videolarınızda, izleyiciye abone olmayı unutmayın gibi cümleler sunmazsan olmuyorlar. İzleyicileri etkileyici içerikler sunmaya çalış.

Genel olarak zanet shorts içeriği üretiyorum. Direkt olarak hızlıca konuya giriş yapıyorum. Vurgularıma ve güncelliğine de dikkat ediyorum. Daha önce arkadaşların dediği gibi altyazı vesaire de eklemeye başladım.
Sanırsam abone ve like istemek konusunda daha fazla belirteç koymam gerekiyor.

Çok düşüncelisin teşekkür ederim. Bir tavsiyen ya da önerin var mı acaba? Videolarımda daha mı çok belirtmeliyim, bu izleyici vesaire sıkar mı?

Reis videolarına baktım gayet güzel akıcı gidiyor sesin güzel şimdiki algoritmayı çok bilmiyorum ama şahsi düşüncem Shorts videolara daha önem vermelisin başlangıç olarak kanal 1K 2K abone olsun uzun videolar o zaman başla bence.

YouTube shortsun %80i çocuk squid game saçmalığı aşırı izleniyor komik dublaj falan yap 1 ayda ünlüsün yada mizah yolu ile flspor falan sun bak eagle 5 adam bir kaç ayda ünlü oldu paraya para demiyor

Öneri için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi gündem ile alakalı shorts videolarından devam etmek istiyorum. Uzun videolarımı incelediyseniz aslında, bu kısma biraz daha ilgim olduğunu söyleyebilirim. Uzun ve bilgilendirici videolar yapmak hoşuma gidiyor ancak dediğinizde kesinlikle haklısınız. Uzun videolar çok izlenmiyor.

YouTube shortsun %80i çocuk squid game saçmalığı aşırı izleniyor komik dublaj falan yap 1 ayda ünlüsün yada mizah yolu ile flspor falan sun bak eagle 5 adam bir kaç ayda ünlü oldu paraya para demiyor
Haklısın, shorts kısmı biraz daha çocuklara ve eğlence sektörüne hitap ediyor. Yine de kendi konseptim üzerimden yürüyebilir miyim?

Genelde bu tarz içerikler üretiyorum.

Dosya Ekleri

• 1741206379826.png
    844,7 KB · Görüntüleme: 28

Reis bir de kanal ismini değiştirme şansın varsa değiştir bence ismini yazınca karşıya ilk o çıksın ismini aratınca belgesel çıkıyor bence biraz daha şansını dene içeriklerin çok hoşuma gitti cidden oturur saatlerce izlenir bir de TikTok'ta ünlü olmak daha kolay oradaki aktifliğini arttırırsan belki diğer platformlardaki izlenmelerde artar 12 13 yaşlarında iken saçma saçma PUBG videoları çekerek 20 k takipçim vardı TikTok'ta.

Hocam belirli bir saat planınız olsun o plan altında o saatte videolar atın bir de etiket falan kullanın tutar.

Çocuk sektörüne hitap etse de oyuncu kitleside bir o kadar fazla the arda vlogger biliyorsanız onun Shorts videoları gibi içerik üretebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…