Nasıl ağlayabilirim?

yucewalden

Hectopat
Makaleler
1
Bazen içimden hiçbir gerekli neden olmamasına rağmen ağlayasım geliyor, gerekli neden dediğim önemsiz şeylerden bahsediyorum. Nasıl ağlarım? Bu şekilde belki önereceğiniz şarkılar bana yardımcı olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ağlamak için kendinizi zorlamayın, sizin modunuzu düşürüp üzecek şarkılar yerine motive edip güzel hissettiren şeyler dinleyin. Emin olun hayatınız çok daha iyi yerlere gelecektir.

Nasıl ağlayabilirsin bilmiyorum ama benzeri hislere kapıldığım zaman sevgilide değil yakın herhangi bir kız arkadaşımla konuşmak daha iyi hissettiriyor.

Bazen içimden hiçbir gerekli neden olmamasına rağmen ağlayasım geliyor
Bu duygu ergenlik çağında baya oluyor. Fakat ağlamak hiçbir şekilde çözüm değil ve inanın yardımcı olmuyor. Sevdiğiniz aktivitelere yönelin veya motive edici şeylerle ilgilenin müzik dinlemek olur, eğlenceli video izlemek olur. Bazen de içindekilerini birine anlatıp rahatlamak istersin. Bu konuda da varsa yakın arkadaşlarınız, ailenizden size yardımcı olmasını isteyin.

18 yaşındayım ergenliği geçtiğimi düşünüyorum

Nasıl ağlayabilirsin bilmiyorum ama benzeri hislere kapıldığım zaman sevgilide değil yakın herhangi bir kız arkadaşımla konuşmak daha iyi hissettiriyor.
Hocam ben galiba bipolarım ama bilmiyorum doktor kesin değil dedi ama psikoz ilaca başlattı beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…