Nasıl altyapı yaptırılır?

7 aydır internetim yok en az 7-8 kere gittim tt müdürlüğüne sonunda yapıldı. Konu kapanabilir
Gidip kimle görüştünüz ne gibi islemler yaptınız? Söylemeniz, belki benim gibi hala altyapısız kişiler için faydalı olacaktır.

Gidip kimle görüştünüz ne gibi islemler yaptınız? Söylemeniz, belki benim gibi hala altyapısız kişiler için faydalı olacaktır.
Zaten altyapı ile ilgilenen tek bir birim var. Planlama çok fazla gittiğim için yaptılar galiba harici bişey yapmadım. Bu arada Türknet internet başvurusu yaptım hala kurulum ekipleri gelmedi 5-6 gün oldu.

Zaten altyapı ile ilgilenen tek bir birim var. Planlama çok fazla gittiğim için yaptılar galiba harici bişey yapmadım. Bu arada Türknet internet başvurusu yaptım hala kurulum ekipleri gelmedi 5-6 gün oldu.
Müdürlüğün içerisinde mi planlama ekibi? Ona göre ben de görüşmeye çalışayım.

Müdürlüğün içerisinde mi planlama ekibi? Ona göre ben de görüşmeye çalışayım.

Evet müdürlük binasının içinde, bende dilekçe verdim 13 Ocak'ta, dün durumu altyapı planlama birimi şefine sordum(bir bayandı) tekrar gidip müdürlüğüne, senin projen çizilmiş gönderdik onay bekliyoruz dedi bana. Israrla dedim ne zaman onaya yolladınız peki? "Ayın 17'sinde" dedi.

Dilekçeme kim cevap verecek o dileçeye bir cevap verilse iyi olur elimde resmi bir cevap olursa bende Yusuf kıraç ve ümit önala bahsederim durumumu dedim, dilekçeye ben cevap vermemiştim ama madem istiyorsunuz cevap verilir ondan sonra nere başvurursanız başvurun, biz size haber veririz deyip gitmem için gözüme baktı . Biraz asabiler genel olarak bu birimdekiler.

Ayrıca şöyle konuştu "Proje onayı ne zaman olur, süre hakkında bir şey bilemeyiz ne zaman onay gelirse bir müteahit ile anlaşır işe başlanır, siz bölge müdürünün şeyi miydiniz" falan dedi, ben anlamadım ama evet dedim

Yusuf Kıraç'a yazmıştım ben aslında Twitter'dan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…