Öncelikle merhaba. Muğla'da Bodrum'a 45 dakikalık bir yerde oturuyorum. Hem Bdrum hem de etrafında internetler çok yavaş. Bodrum'da o kadar değil ama ben köy gibi bir mahallede olduğum için çok yavaş oluyor. Bir de yol üzerinde bir köydeyiz bodruma gidip gelen herkes buradan geçiyor ama altyapı çok düşük. Nereye başvursam hızlandırılabilir veya nereden onay alabilirim? Şu anda Türk Telekom kullanıyoruz ortalama 10 Mbps ile indiriyor oyunları. TurkNet daha iyi sanırım ama oraya yeni geçersek pahalı olabilir sizce Türk Telekom'dan onay alabilir miyim? Ya da nereyi önerirsiniz?
İnternette araştırırken şey gördüm de her firmanın altyapı sistemi farklı gibi bir şeymiş. Mesela TurkNet'ten sorgulattım 15 Mbps diyor ama Türk Telekom daha az o yüzden sordum. Hangi firmaya altyapı yükseltmek için başvursam daha hızlı cevap alırım.
Yükselttiremezsin. Zamanı gelirse yükseltirler. Bu 700 yıl da sürebilir, bir anda da olabilir. Ama yaşadığın yerin altyapısının yükseltileceğini sanmıyorum. Ben İstanbul’un göbeğinde yaşamama rağmen daha bu sene altyapı yükseldi, o da ADSL’den VDSL’ye. Fiber bile değil.
İmza toplarsan olur. Dilekçe yaz ve toplayabildiğin kadar imza topla. Bulunduğun yer Bodrum'a bağlıysa Bodrum Türk Telekom Müdürlüğü Erişim Planlama Birimine ver ve takip no iste. Dilekçe vermeden önce bir geliştirme çalışması var mı sor ona göre ver.
İmza toplarsan olur. Dilekçe yaz ve toplayabildiğin kadar imza topla. Bulunduğun yer Bodrum'a bağlıysa Bodrum Türk Telekom Müdürlüğü Erişim Planlama Birimine ver ve takip no iste. Dilekçe vermeden önce bir geliştirme çalışması var mı sor ona göre ver.