AkonSpecX Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #1 Merhaba. İş yerim için animasyonlu video yapmak istiyorum. 2D ve 3D boyutlu olarak oluşturacağım. Önerebileceğiniz kolay öğrenilebilen program var mı? Daha önce böyle bir işle meşgul olmadım.
Merhaba. İş yerim için animasyonlu video yapmak istiyorum. 2D ve 3D boyutlu olarak oluşturacağım. Önerebileceğiniz kolay öğrenilebilen program var mı? Daha önce böyle bir işle meşgul olmadım.
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #2 Render Forest'te animasyon yapabiliyorsunuz.
AkonSpecX Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #3 Silinen üye dedi: Render Forest'te animasyon yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki yaptığım işe göre hazır kalıp animasyonlar dışında kendime has animasyonlar yapmama izin veriyor mu?
Silinen üye dedi: Render Forest'te animasyon yapabiliyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Peki yaptığım işe göre hazır kalıp animasyonlar dışında kendime has animasyonlar yapmama izin veriyor mu?
Kliv Hectopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 899 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2025 #4 Hazır kalıp da oluyor ama siz yine bakın belki beğenirsiniz.