Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #1 Hangi siteler satıyor bilen var mı?
MidI0ck Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 2.084 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #2 Majest dedi: Hangi siteler satıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... E-shop içinse eskisi kadar kolay değil. Girdiğin CUIT numarasının o kartla uyuşması gerekiyor ayrıca. Kart bilgileri satılmaz ve satılması suçtur.
Majest dedi: Hangi siteler satıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... E-shop içinse eskisi kadar kolay değil. Girdiğin CUIT numarasının o kartla uyuşması gerekiyor ayrıca. Kart bilgileri satılmaz ve satılması suçtur.
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #3 MidI0ck dedi: E-shop içinse eskisi kadar kolay değil. Girdiğin cuıt numarasının o kartla uyuşması gerekiyor ayrıca. Kart bilgileri satılmaz ve satılması suçtur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun içi satın alım yapacağımda ön ödemeli kart lazım.
MidI0ck dedi: E-shop içinse eskisi kadar kolay değil. Girdiğin cuıt numarasının o kartla uyuşması gerekiyor ayrıca. Kart bilgileri satılmaz ve satılması suçtur. Genişletmek için tıkla... Yok hocam oyun içi satın alım yapacağımda ön ödemeli kart lazım.
6 603950 Decapat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 963 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Şubat 2024 #4 Majest dedi: Yok hocam oyun içi satın alım yapacağımda ön ödemeli kart lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda?
Majest dedi: Yok hocam oyun içi satın alım yapacağımda ön ödemeli kart lazım. Genişletmek için tıkla... Hangi platformda?
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #5 603950 dedi: Hangi platformda? Genişletmek için tıkla... Microsoft
T trynewnickname Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #6 Majest dedi: Hangi siteler satıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Arjantin'de v-bucks fiyatları düşük ancak bankalar senin peşini bırakmaz bilgin olsun. Adamakıllı banka hesabı açıcaksın Arjantin'den. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Şubat 2024
Majest dedi: Hangi siteler satıyor bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Arjantin'de v-bucks fiyatları düşük ancak bankalar senin peşini bırakmaz bilgin olsun. Adamakıllı banka hesabı açıcaksın Arjantin'den.
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 4 Şubat 2024 #7 trynewnickname dedi: Arjantin'de v-bucks fiyatları düşük ancak bankalar senin peşini bırakmaz bilgin olsun. Adamakıllı banka hesabı açıcaksın Arjantin'den. Genişletmek için tıkla... Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum.
trynewnickname dedi: Arjantin'de v-bucks fiyatları düşük ancak bankalar senin peşini bırakmaz bilgin olsun. Adamakıllı banka hesabı açıcaksın Arjantin'den. Genişletmek için tıkla... Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum.
Rowdy1 Centipat Katılım 27 Ağustos 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2024 #8 Majest dedi: Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... kral yaptın mı
Majest dedi: Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... kral yaptın mı
X xmandb Zeptopat Katılım 11 Şubat 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2024 #9 Majest dedi: Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Astropay calışıyor mu hocam aynı dertten muzdaribim..oyun içi item gayet ucuz.
Majest dedi: Prepaid kart arıyorum dostum zaten astropay diye bir yer buldum oradan almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Astropay calışıyor mu hocam aynı dertten muzdaribim..oyun içi item gayet ucuz.
Majest Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 198 Çözümler 1 20 Şubat 2024 #10 Rowdy1 dedi: Kral yaptın mı? Genişletmek için tıkla... xmandb dedi: Astropay calışıyor mu hocam aynı dertten muzdaribim. Oyun içi item gayet ucuz. Genişletmek için tıkla... Yapmadım hocam para boşa gidebilir diye.
Rowdy1 dedi: Kral yaptın mı? Genişletmek için tıkla... xmandb dedi: Astropay calışıyor mu hocam aynı dertten muzdaribim. Oyun içi item gayet ucuz. Genişletmek için tıkla... Yapmadım hocam para boşa gidebilir diye.