Nasıl arkadaş bulabilirim?

Bazarov

Decapat
Daha fazla  
Can sıkıntısından patlayacağım. Okuldan arkadaşlarım vardı fakat okuldan ayrıldım. Güler yüzlü olduğum için küçük ve güçsüz düşürülmeye çalışıldım ve bu en çok sinirlendiğim şeylerden biri. Konuşmak sohbet etmek istiyorum yok kimse yok. Hele karşı cinsten bahsetmiyorum bile ortada hiçbir sebep yokken engel yiyorum. İnternetten, Discord'dan veya normal hayatımda nasıl arkadaş edinebilirim? Somatch'te botlarla yazışacak kadar canım sıkılıyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

İlgi alanlarınıza uygun ortamlarda takılın, ortak yönleriniz olan kişilerle tanışma ihtimaliniz biraz da olsa artar.

Sen kadınlarla konuşmayacaksın. Onların seninle konuşmasını zorunda bırakacaksın.
Değerli olman gerekiyor. 'Her insan değerlidir' sözü bir kimsenin, bir ideolojiye bağlı olduğu bir senaryo dışında geçerli değil. Anca kağıt üzerinde kalır. O yüzden değer üretmen gerekiyor.
Bütün insanlar psikolojik egoisttir. Sen karşıya bir şey katmıyorsan. Kimse yüzüne bakmaz.

İlgi alanlarınıza uygun ortamlarda takılın, ortak yönleriniz olan kişilerle tanışma ihtimaliniz biraz da olsa artar.

İlgi alanlarımda benim kafamda olan pek birini bulamıyorum.

Katılıyorum ama yok yani kendime nasıl bir değer katmalıyım biraz daha mı ağır başlı takılayım?

Çok pot kırıyor musunuz hocam sebepsiz yere engel neden yiyesiniz bir kızdan.

İlgi alanlarımda benim kafamda olan pek birini bulamıyorum.

Katılıyorum ama yok yani kendime nasıl bir değer katmalıyım biraz daha mı ağır başlı takılayım?

Ağır başlı takılmak değer üretmek değildir ki. Mesela bir hobin olsun ve o hobi de başarılı ol. İdeallerin olsun. Diğer erkeklerden öne çıktığın bir konu kesinlikle olsun. Bir felsefe dalında uzmanlaşmak. Bir spor dalı hakkında uzmanlaşmak. Para kazanmak... vs.

Teşekkür ederim. Deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…