Nasıl arkadaş edinebilirim?

Demek istediğim gezip tozmak istiyorsunuz ben hiç gezmeyi arkadaş edinmeyi sevmem.

Arkadaş konusuna bir şey diyemem hocam. Ama evet gezip tozmak istiyorum en azından o duyguyu bir kerede olsa tatmak istiyorum. Ve sizde bu kaç gerçek dost edinmeyi denebilirsiniz okulunuza eşlik eder.

Bu illa vücut geliştirme olmasın hocam sevmeyi,denemek istediğiniz spora gidin. Şimdiden iyi çalışmalar diliyorum
Sağolun hocam

Arkadaş konusuna bir şey diyemem hocam. Ama evet gezip tozmak istiyorum en azından o duyguyu bir kerede olsa tatmak istiyorum. Ve sizde bu kaç gerçek dost edinmeyi denebilirsiniz okulunuza eşlik eder.

Sağolun hocam
2 tane Kardeş gibi olan dostum var ikiside ayrı şehirlerde malesef. Onlarla görüşmesekte yetiyorlar bana. Okulda normal arkadaş ediniyorum sadece. Kavgası olursa giderim tabiki ama dost gibi değiller

2 tane kardeş gibi olan dostum var ikisi de ayrı şehirlerde maalesef. Onlarla görüşmesekte yetiyorlar bana. Okulda normal arkadaş ediniyorum sadece. Kavgası olursa giderim tabii ki ama dost gibi değiller

Sizin varmış hocam 1 tane dost binlerce arkadaşa bedel uzun uzun dostluklar dilerim o zaman ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…