Nasıl arkadaş edinilebilir?

850688

Yoctopat
Ben okul da arkadaşlarım var ama cafeye ya da hiçbir etkinliğe gelmiyorlar. Yeni arkadaşlar nasıl bulabilirim? Bir de yaz olduğunda hep tek kalıyorum. Arkadaşlarım memlekete gidiyor burada olsalar bile buluşmuyolar. Yazın tek kalıyorum. Yeni arkadaşlıklar nasıl edinebilirim? Bir de bu okula gitmeyenler nasıl arkadaş cevre yapabiliyorlar işe de gitmeyenler? Birileriyle konuşmaya çekiniyorum. Hep tek kalıyorum ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:

Affola biraz güldüm okurken bu mesajı, dostum arkadaş edinmek için bu kadar çaba sarf etmene gerek yok nerede çokluk orada bir şeylik denmiş, bu söz boşa edilmemiştir ben lise boyu 1 arkadaşım vardı tek ama öz arkadaşımdı hâlâ da öyledir arkadaş olmak isteyen kişi gelir seninle iyi anlaşır ya da aranızda saçma muhabbetler dönmez kafanız uyuşur yani kendiliğinden olan şeyler bunlar nasip ve kader desem daha doğru olur boş boş senin canını sıkacak ya da kafanın uyuşmayacağı kişilere arkadaş demektense tek ve öz bir kardeşim diyebileceğin arkadaşının karşına çıkması ki bunu diler kendin tanışarak yapabilirsin dilersen kendiliğinden olmasını da beklersin şöyle özetleyeyim; Ortamda oturuyorsunuz bir muhabbet açıldı arkadaşça toplu bir şekilde konuşuyorsunuz birisiyle fikirlerin uyuşur, konuşma şeklinden uyumlu gelir veya cana yakın gelecek başka bir özelliğini keşfedersin öyle olur arkadaşlık çünkü bende böyle oldu demem o ki fazla kasma hayatına keyfine kendine bak sen gelen geliyor giden geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…