Nasıl arkadaş edinilir?

ErenYoda

Centipat
Daha fazla  
Bugün WhatsApp'ıma baktım ve kendimi çok yalnız hissettim. Birkaç insan dışında kimseyle konuşmuyorum. Lise de bitti ve maddi durumlar yüzünden üniversite de okumak istemiyorum. Haftada 1-2 kez çıkıp buluşabileceğim kafa dengi insanlarla nereden tanışabilirim?

Kurslara gidebilirsiniz, spor salonuna gidebilirsin hem vücut yaparsın.

Bende aynıyım kardeş sporla ilgili bir kursa falan yazıl ne bilim boks gitar kursu karate falan araştır veya fitness a git

Bir dönem mahallemdeki fitness salonuna gittim ama kimseyle hoş geldin, beş gittiden fazlası olmadı.

Kendi ilgi alanınızdaki kurslara gitmeniz daha iyi olacaktır, çünkü orada sizinle aynı ilgilere sahip insanlar olacak ve arkadaş olmanız çok daha kolay olacak.

Kendi ilgi alanınızdaki kurslara gitmeniz daha iyi olacaktır, çünkü orada sizinle aynı ilgilere sahip insanlar olacak ve arkadaş olmanız çok daha kolay olacak.
Senin bir önerin var mı? Aklıma pek bir şey gelmedi. Daha çok insanlarla iç içe olabileceğim bir alan var mı?

Bazen de yalnızlık ilaçtır huzurdur. Olumlu yandan düşünün.

Senin bir önerin var mı? Aklıma pek bir şey gelmedi. Daha çok insanlarla iç içe olabileceğim bir alan var mı?

Kurs konusunda öneri yapamam çünkü senin kendi ilgi alanına göre seçmen gerekiyor. Başka çok bir şey aklıma gelmiyor.

Bazen de yalnızlık ilaçtır huzurdur. Olumlu yandan düşünün.
Haklısın, ama güzel bir ortamın olması gibisi de yoktur be hocam. Eski zamanları bir gözden geçirdim de mutluymuşum ya, cidden çok özeniyorum şu aralar.

Kurs konusunda öneri yapamam çünkü senin kendi ilgi alanına göre seçmen gerekiyor. Başka çok bir şey aklıma gelmiyor.
Tamam, sağ ol.

Haklısın, ama güzel bir ortamın olması gibisi de yoktur be hocam. Eski zamanları bir gözden geçirdim de mutluymuşum ya, cidden çok özeniyorum şu aralar.

Sizi de anlıyorum, uzun süreli yalnızlıklar kötü hissettirebilir. Ama yine de olayın pozitif yanından bakmanı öneririm. Kötü hissetme. Düşünsene aşırı fazla arkadaşın var hepsinin derdini tasasını sen de taşıyorsun vs. bu durumun da kötü yanları var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…