Epic Games Nasıl bakiye alınır?

Masterkenobii

Hectopat
Daha fazla  
Epic Games'ten oyun alacağım ama tek kartım TROY ve kabul etmiyor. Epic'te Steam gibi bakiye alma olayı var mı? Varsa güvenilir bir yer önerir misiniz?

Bakiye alma olayı yok Epic Games'te. Mecbur direkt herhangi bir karttan alışveriş yapacaksın.

Steam'deki gibi bakiye alma özelliği yok, banka uygulamasından sanal kart aç Visa yada Mastercard oluyor öyle satın alırsın oyunu.

Eğer 18 yaşından küçükseniz bankalar internet harcamalarına izin vermeyebiliyor. Ayrıca epic gameste bakiye özelliği diye bir şey yok. Bu durumda aslında yapabileceğiniz pekte bir şey kalmıyor. Başka platformlardan oyun almayı deneyin.
Alışveriş yapanların çok büyük kesimi zaten 18 yaş altında. Direkt 18 yaş altı değil de 12 yaş altına belki de yasaktır. Zira ben Ziraat ve Papara'dan her türlü online alışveriş yapabiliyorum 18 yaş altı olmama rağmen.

Ziraat banka kart var sanal kart açıp denemiştim olmadı
Destekle iletişime geçtin mi? Kartlarınla ardı ardına alışveriş yaptın mı? Banlanmış veya onun gibi durum olabilir.

Alışveriş yapanların çok büyük kesimi zaten 18 yaş altında. Direkt 18 yaş altı değil de 12 yaş altına belki de yasaktır. Zira ben Ziraat ve Papara'dan her türlü online alışveriş yapabiliyorum 18 yaş altı olmama rağmen.
Zaten 18 yaş altı kendi başına banka hesabı açılıyor mu bilmiyorum. Açılsa bile bir veli onayı veya izni gerekiyordur yüksek ihtimal. öyle bir durumda da internet harcaması yapılıp yapılamayacağını da veli karar veriyordur herhalde. Şahsen ben böyle düşündüm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı