i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 24 Şubat 2023 #1 Selam arkadaşlar bu günlerde biraz bu konu ilgimi çekti. Şöyle minik, hoş tasarımları nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: tasarım
Selam arkadaşlar bu günlerde biraz bu konu ilgimi çekti. Şöyle minik, hoş tasarımları nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: tasarım
2 296181 Hectopat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 4.275 Çözümler 8 24 Şubat 2023 #2 Neyi tasarlayacaksın? Mobilya, Ev, Otomobil, Uçak, elbise, Eldiven, Şemsiye, Desen v.s. Çok şey var. Yetenek gerektirir.
Neyi tasarlayacaksın? Mobilya, Ev, Otomobil, Uçak, elbise, Eldiven, Şemsiye, Desen v.s. Çok şey var. Yetenek gerektirir.
quickLAT Picopat Katılım 14 Şubat 2023 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Şubat 2023 #3 i hope so dedi: Selam arkadaşlar bu günlerde biraz bu konu ilgimi çekti. Şöyle minik, hoş tasarımları nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: tasarım Genişletmek için tıkla... Photoshop kullanmayı öğrenirseniz diğerleri yapmaya çalıştıkça gelir diye düşünüyorum, başlarda başkalarının tasarımlarını yapmayı deneyip, sonradan kendi tasarımlarını falanda yapabilirsiniz diye düşünüyorum.
i hope so dedi: Selam arkadaşlar bu günlerde biraz bu konu ilgimi çekti. Şöyle minik, hoş tasarımları nasıl yapabilirim? Sürprizbozan: tasarım Genişletmek için tıkla... Photoshop kullanmayı öğrenirseniz diğerleri yapmaya çalıştıkça gelir diye düşünüyorum, başlarda başkalarının tasarımlarını yapmayı deneyip, sonradan kendi tasarımlarını falanda yapabilirsiniz diye düşünüyorum.