Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #1 Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor.
Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor.
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #2 Onlarda pazarlık veya takas yapılacağı için belirli bir fiyat koyulmuyor sanırım.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #3 Maalesef alamazsınız.
hopify Picopat Katılım 18 Mayıs 2021 Mesajlar 232 28 Mayıs 2021 #4 "Bedavaya satılıyor"? Ürünün ücreti bedava mı yani?
Captain Rex Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.641 Çözümler 8 Yer Tekirdağ Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #5 hopify dedi: "Bedavaya satılıyor"? Ürünün ücreti bedava mı yani? Genişletmek için tıkla... Ya adam bedava yazıyor giriyorum para istiyor.
hopify dedi: "Bedavaya satılıyor"? Ürünün ücreti bedava mı yani? Genişletmek için tıkla... Ya adam bedava yazıyor giriyorum para istiyor.
Glank Hectopat Katılım 13 Nisan 2020 Mesajlar 2.740 Çözümler 15 28 Mayıs 2021 #6 Captain Rex dedi: Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten ihtiyacınız var ise okulunuza dilekçe verin bakanlıktan onay çıkarsa size bir laptop verirler uzaktan eğitim için. Oyun oynamak için RTX 3060'lı sistemi kimse bedava vermez ama
Captain Rex dedi: Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor. Genişletmek için tıkla... Eğer gerçekten ihtiyacınız var ise okulunuza dilekçe verin bakanlıktan onay çıkarsa size bir laptop verirler uzaktan eğitim için. Oyun oynamak için RTX 3060'lı sistemi kimse bedava vermez ama
3 392450 Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 298 Makaleler 1 Çözümler 1 28 Mayıs 2021 #7 Captain Rex dedi: Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor. Genişletmek için tıkla... Ya o letgodakiler çok boş adam internetten araba resmi koyuyor, ücretsiz yazıyor öne çıksın diye pazarlık yaparak satıyor.
Captain Rex dedi: Evet, biraz komik olabilir ama bazı yerlerde bedava satılıyor falan. Sizce nasıl alırım? Letgo'da millet ücretsiz yazıyor, arıyorsun, para istiyor. Genişletmek için tıkla... Ya o letgodakiler çok boş adam internetten araba resmi koyuyor, ücretsiz yazıyor öne çıksın diye pazarlık yaparak satıyor.
Forse Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 3.240 Makaleler 2 Çözümler 11 28 Mayıs 2021 #10 Alamazsın.