Nasıl beyazlaşabilirim?

Merteww

Decapat
Daha fazla  
Küçüklükten beri esmer olmayı hiç sevmiyorum. Bugün kuzenimin arkadaşlari gördü, Afgan mı falan dediler. Çok kafaya taktım. Ne yapmalıyım?

Lazerle bir şey yapıyorlardı renk açmak için de gerek var mı bilemedim. Ne kadar güvenilirdir bilemiyorum o olayın da.

Küçüklükten beri esmer olmayı hiç sevmiyorum. Bugün kuzenimin arkadaşlari gördü, Afgan mı falan dediler. Çok kafaya taktım. Ne yapmalıyım?
Esmerlik sadece ten renginde değildir; saçtadır, gözlerdedir, el yapısındadır, ayak yapısındadır, boydadır, saç yapısındadır, kaş yapısındadır, burun yapısındadır, genetiktedir. Ten rengini değiştirmeye çalışsan bu sefer senin üzerinde palyaço makyajı gibi duracak. Esmer olupta yüzünü beyaz fondotöne boğan kızların genelinin aşırı çirkin görünmesinin nedeni de budur. Dalgalı ve kıvırcık saçı olan kişi saçlarını düzleştirirse yakışmaz örneğin. Bu yüzden senin için en güzel olanı doğal olanıdır. Kendini olduğun gibi kabullen. Sen iyi veya kötü değilsin sen olduğun halinle sensin. Bunun iyisi veya kötüsü yok. Eğer bir iyi veya kötü arayacaksan senin böyle hissetmene neden olan o zavallı kimliklerde aramalısın.

Sende değil afgan mı diyen arkadaşlarında sorun var demek ki. İnsanların hakkınızda dedikleri çok umurunuzda olmasın, anca konuşurlar

Millet akla karayı seçiyor sahillerde renk yapmak için, sende tam tersine beyazlaşmak istiyorsun. Bence takma kafana

Takma kafana. Renk açmak pek kolay bir şey değil diye biliyorum. Evden çıkmadan açıkta kalan kısımlarına güneş kremi sürmek işe yarayabilir. Sakalın bıyığın varsa haftada bir falan kes, kaşını al ve saçını güzel bir model yap.

Ben de esmerim, saçım da kıvırcık. Esmer derken ten rengim aşırı koyu değil ama esmer sayılırım hani. Olduğu gibi kabullen derim ben. Kendine tarz yap, kaşını düzelt, sakal bıyık kes, saç yap. Emin ol bunları yaptıktan sonra esmer olsan bile sırıtmaz. (Kaşlarım çok kötü olduğundan her ne kadar saçım ve gözüm güzel olsa da berbat duruyor. Kaş önemli. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…