Nasıl bilgisayar bağımlılığımdan kurtuldum

Aksine, ben buna ''Bilgisayar bağımlılığı'' derim. Ben o zamanlar sırf bilgisayar başında olmak için boş boş klasörlerde gezdiğimi bilirim.

Demi Demi ama hala ben yapıyorum bilgisayarımın kaldırdığı tüm oyunları bitirdim yaladım yuttum biraz daha pc başında durayım diye kubuntu indirdim kubuntu üzerinde birazcık takılıyorum

Online oyunlardan kurtulun. Hikayeli oyunlardan uzak durun genel olarak oyunlardan uzak durun gerisi geliyor bir şekilde.

Online oyunlardan kurtulun. Hikayeli oyunlardan uzak durun genel olarak oyunlardan uzak durun gerisi geliyor bir şekilde.

Bu biraz istekle alakalı öyle yapacağım demekle olmuyor insan can sıkıntısına zaman geçirmek için PC açıyor ve gerçekten ne ara akşam ne ara sabah olduğunu anlamıyorsun.

9.Sınıfta kafama tak etmişti, bütün oyunlarımı silmiştim. Hem bilgisayara çok fazla vakit ayırmıyordum oyunları sildiğim için, hem de derslerime çok yoğunlaşmıştım. Aşırı zor ve full klasik bir fizik sınavından herkes 20-30 alırken ben kendim bile şaşırarak 81 almıştım. Şu anda gene sürekli oyun oynuyorum, ama karantinada mâlum yapacak çok fazla şey yok. Dizi film izliyorum, oyun oynuyorum, dışarısı acayip sıcak olduğu için akşam 6 dan sonra veya sabah vakitlerinde çıkıyorum o kadar. Virüs zamanından beri iyice bilgisayara gömüldüm.

Olay basit bir sene boyunca LGS'ye çalıştım ve hiç bilgisayar oynamadım, ki söyleyeyim önceden günde 13 saatimi PC başında geçirirdim ve şimdi derece yaparak bitirdim seneyi. Bugün oynayacağım son gün diye tekrar etmiştim ve bir daha elimi sürmedim şimdi hayatım mükemmel gidiyor kendime çok güzel bir bilgisayar topladım, çok güzel bir liseye başlayacağım.

Şu karantina zamanında PC'yi en son kubuntu kuracağım zaman kapatmıştım onun haricinde hep açık çünkü can sıkıntısından bir şeyle ilgilenmek lazım hiçbir şey yapmadan durursan canın sıkılıyor bu konu da okul varken ders giriyor ama ders çalışmak bana Türkiye açısından mantıklı gelmiyor lise için hem PC'ye hem derslere zaman harcıyorum ama üni okumayacağım kusura bakmayın ama Türkiye şartlarında okumak bana aptallık geliyor.

Kitap serilerine başlayabilirsiniz arkadaşlar. İnce Memed, Harry Potter, Yüzüklerin Efendisi, Witcher gibi bir sürü set var aksiyon ve macera dolu. Emin olun oyunlardan daha cezbedici oluyor. Eskiden çok oynardım ama artık nedense oynayamıyorum. Açıyorum oyunu 3-4 dakika sonra çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…