Nasıl bilgisayar teknisyeni olurum?

daghanmustafa

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben liseyi web programcılığı üzerine okudum üniversiteyi bilgisayar programcılığı okudum ama ben bilgisayar teknik servis görevlisi olmak istiyorum. Teknik anlamda uyğraşmaktan keyif alıyorum bu alanda uzmanlaşmak kendimi geliştirmek istiyorum Monster gibi Casper gibi markaların teknik servisinde çalışabilirim şimdi liseyi bitrince bana bazı belgeler verdiler iş yeri açma belgesi gibi bu belgeler ustalık belgesi olarak geçer mi? Çünkü Monster MEB'ten ustalık belgesi istiyor kafam karıştı.

3.resimde iş yeri açma belgesinin en altında ustalık belgesinin bütün haklarını kapsar diyor ama o dal için mi? Yoksa web alanında mı? İş yeri açma deyince teknisyen olarak diye tahmin ediyorum.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2022-10-07 at 21.18.07.jpeg
    40,4 KB · Görüntüleme: 267
  • WhatsApp Image 2022-10-07 at 21.18.12.jpeg
    72,7 KB · Görüntüleme: 218
  • WhatsApp Image 2022-10-07 at 21.18.20.jpeg
    71,2 KB · Görüntüleme: 236
Son düzenleme:
Öncelikle umarım dilediğin işte ilerlersin dostum. Monster, Casper gibi firmalar tecrübe istiyorlar belge vs en son planda iyi bir CV hazırlaman, tecrübe edinmen lazım ufak bir PC dükkanından başlamanı tavsiye ederim. Eski hurda bir PC'yi söküp atarak, parça değiştirerek kendini geliştirmeye odaklanabilirsin.

Ben üniversitede kısmı zamanlı çalışandım okulun labarotuvarındaki bozuk PCleri tamir ederdim stajımı da belediyenin bilgi işlem departmanında yaptım ve yukarıdaki belgeler usatlık belgesi olarak kullanılırmı.

Yukarıdaki belgeler ustalık belgesi olarak kullanılamaz. Ustalık belgesi adı altında bir belgeye sahip olman gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…