efrx Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar öncelikle Python PC indiriyorum ama Visual Sutudio'da açamıyorum bunun sebebi nedir? Python nasıl düzgünce kurabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Eylül 2023
Arkadaşlar öncelikle Python PC indiriyorum ama Visual Sutudio'da açamıyorum bunun sebebi nedir? Python nasıl düzgünce kurabilirim?
Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #2 efrx dedi: Arkadaşlar öncelikle Python PC indiriyorum ama Visual Sutudio'da açamıyorum bunun sebebi nedir? Python nasıl düzgünce kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin.
efrx dedi: Arkadaşlar öncelikle Python PC indiriyorum ama Visual Sutudio'da açamıyorum bunun sebebi nedir? Python nasıl düzgünce kurabilirim? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin.
efrx Decapat Katılım 31 Mayıs 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #3 Rayz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Rayz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
Rayz00 Decapat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 205 Daha fazla Sistem Özellikleri NVİDİA GeForce RTX 4060 Tİ AMD Ryzen 5 5600 16GB RAM Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2023 #4 efrx dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek iyi ve hatasız kodlar.
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 15 Eylül 2023 #5 python.org üzerinden indirebilirsin. VS Code değil de Visual Studio IDE üzerinde kullanmak istiyorsan Visual Studio Installer uygulaması üzerinden python geliştirme tikini işretleyip indirmen gerekir.
python.org üzerinden indirebilirsin. VS Code değil de Visual Studio IDE üzerinde kullanmak istiyorsan Visual Studio Installer uygulaması üzerinden python geliştirme tikini işretleyip indirmen gerekir.
4 404353 Decapat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 879 Makaleler 2 Çözümler 1 23 Eylül 2023 #6 Rayz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu video ile rahatça yapabilirsin arkadaş çok iyi tespit yapmış.
Rayz00 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu video ile yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Bu video ile rahatça yapabilirsin arkadaş çok iyi tespit yapmış.