Nasıl bir beat satın alırım?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 2.401

Henss

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A520M-K
Ryzen 3 1200
8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM
Asus Expedition RX 470 4 GB
Aerocool VX Plus 400
Toshiba 1 TB HDD
Lexar 256 GB M.2 SSD
Merhabalar. Rap ile uğraşmaya başladım ve beat arıyorum. Beat satın alabileceğim Güvenli bir site veya beat satan bir kişi var mı?

Merhaba, trap, drill, afro, edm tarzlarda beat ve altyapı çalışmaları yapıyorum. Yaklaşık 15 senedir bu işle uğraşıyorum. Benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.

Yaş 27,
15 yıl ise; 12 yaşında başlamak çok geliştirmiş olmalı sizi.

13 yaşında hobi olarak başladım ilgilenmeye, özellikle kulağımı geliştirmek açısından faydası oldu ama teknikler açısından çok iyiyim demeye çekinirim açıkçası çünkü çok geniş bir alan hala birçok şey öğreniyorum. Çok iyiyim diyebilen de muhtemelen hayal görüyordur. İlgilendiğim janralarda fena olmadığımı düşünüyorum. İmzanıza baktığımda sizin de prodüktör olduğunuzu anlıyorum. Belki sizden de öğreneceğim şeyler olur :)

Bu arada konu sahibi konuyu halletmiş ama burayı güncellememiş başka bir konuda aradığını bulduğunu söylemiş. Konuya ilgisi olan arkadaşların bilgisine. Konu: Beat satan var mı?

13 yaşında hobi olarak başladım ilgilenmeye, özellikle kulağımı geliştirmek açısından faydası oldu ama teknikler açısından çok iyiyim demeye çekinirim açıkçası çünkü çok geniş bir alan hala birçok şey öğreniyorum. Çok iyiyim diyebilen de muhtemelen hayal görüyordur. İlgilendiğim janralarda fena olmadığımı düşünüyorum. İmzanıza baktığımda sizin de prodüktör olduğunuzu anlıyorum. Belki sizden de öğreneceğim şeyler olur :)

Bu arada konu sahibi konuyu halletmiş ama burayı güncellememiş başka bir konuda aradığını bulduğunu söylemiş. Konuya ilgisi olan arkadaşların bilgisine. Konu: Beat satan var mı?
Yaş 27,
15 yıl ise; 12 yaşında başlamak çok geliştirmiş olmalı sizi.
Merhaba, trap, drill, afro, edm tarzlarda beat ve altyapı çalışmaları yapıyorum. Yaklaşık 15 senedir bu işle uğraşıyorum. Benimle iletişime geçerseniz yardımcı olabilirim.
Arkadaşlar hallettim. Kusura bakmayın. Burayı güncellememişim. Ciddin kusuruma bakmayın.

Ben oldschool rap havasında piyano beat tarzında genel olarak o tarz beatler arıyorum kelime hazneme ve becerime güveniyorum ama beat bulmam lazım acaba bu tarzda beat üretebiliyor musunuz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı