Tr Oyun Hectopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 51 31 Mart 2023 #1 Merhaba arkadaşlar, Bir çekiliş sonucu ücretsiz bir bot yazdırma hakkım doğdu. Ama bir türlü karar veremiyorum. Sizce pasif gelir elde edebilmek için nasıl bir bot yazdırmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mart 2023
Merhaba arkadaşlar, Bir çekiliş sonucu ücretsiz bir bot yazdırma hakkım doğdu. Ama bir türlü karar veremiyorum. Sizce pasif gelir elde edebilmek için nasıl bir bot yazdırmalıyım?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.487 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #2 Direkt dünyayı ele geçirecek bir bot istemeniz daha mantıklı olmaz mı?
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.487 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 31 Mart 2023 #3 Botu yapacak kişinin belirli limitleri var. O limitleri daha iyi kavramak için ne tarz şeyler yapabildiğini sorun. Pasif gelir çok geniş bir tanım. Bugüne kadar güzel soru sorup saçma cevap alanı gördüğümü sanmıyorum burada.
Botu yapacak kişinin belirli limitleri var. O limitleri daha iyi kavramak için ne tarz şeyler yapabildiğini sorun. Pasif gelir çok geniş bir tanım. Bugüne kadar güzel soru sorup saçma cevap alanı gördüğümü sanmıyorum burada.