Nasıl bir iş kurabilirim?

canbeyxd

Hectopat
Elime her hafta 1000-3000 dolar geçiyor nasıl kazandığımı sormayın ( yasal) bu para ile nasıl bir iş kurabilirim 17 yaşındayım ve nereden başlayacağımı bilmiyorum.
Ve kendisi deneyimlemiş olan kişiler yardımcı olursa sevinirim.

Valla merak ettim şahsen , hocam bence Amazon ticaretiyle başlayabilirsiniz güzel bir birikiminiz varsa.

E-Ticaret işinde para var. E-Ticarete yönelebilirsiniz, bir de kendinize bir araba alın. Geçmiş konularınızın birinde arabanızın olmadığını belirtmişsiniz. Elinize haftalık yasal olarak 27 bin TL geçiyor ve arabanızın olmaması garip geldi.

O işi devam ettir zaten ülkenin %95'ten fazla kazanıyorsun.

Evet bunu yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum ama önümüzdeki sene hala yapabileceğimi sanmıyorum yani gelecek görmediğim için başka bir şeyler yapmam lazım.

Siz yapıp başarılı oldunuz mu hocam Amazon ticareti ile?
Hayır ama çevremde çok başarılı olan var, özellikle Aliexpress'ten aldıkları malları Amazon'dan satıp çok kazanç sağladıklarına şahit oldum. Elbette bunun için güzel birikim şart.

Evet bunu yapabildiğim kadar yapmaya çalışıyorum ama önümüzdeki sene hala yapabileceğimi sanmıyorum yani gelecek görmediğim için başka bir şeyler yapmam lazım.

Ona benzer bir şey bul zaten o kadar uzmanlaşmışsın o konuda her neyse muhtemelen ona benzer işler de çıkar.

Henüz 17 yaşındayım. Araba alamam kazandığımı da benden başka kimse bilmiyor o yüzden araba vs alamıyorum. Ama tavsiyeniz için teşekkür ederim bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…