Nasıl bir uğraş bulunabilir?

Furkann368

Centipat
Daha fazla  
Dostlar merhaba, yaz geldi ve ben evde sadece PC başında oyun oynuyorum. Çok sıkıldım günlerimin böyle geçmesin istemiyorum, dışarı çıkayım desem tek başıma çıkıp ne yapacağım öyle pek arkadaşım yok. Sizce ne yapabilirim?

Spor yapabilirsiniz. Fitness hakkında sorunuz varsa açacağınız yeni konularda yardımcı olabilirim 6 ayda hatlar belli olmaya başlar.

Spor yapabilirsiniz. Fitness hakkında sorunuz varsa açacağınız yeni konularda yardımcı olabilirim 6 ayda hatlar belli olmaya başlar.

Spor yapıyordum biraz geliştim sonra bıraktım. 15 yaşındayım çok da yapasım gelmiyor spor. Biraz erken olduğunu düşünüyorum.

Gün içinde keyifle vakit geçirdiğin aktiviteyi yap.
Müzik dinliyorsan müzik yap, oyun oynuyorsan aç bir şeyler öğren, falanca bir spor izliyorsan çıkıp onu yap(basketboldan futbola, fitness'a boksa her şey olur).

Spor yapıyordum biraz geliştim sonra bıraktım. 15 yaşındayım çok da yapasım gelmiyor spor. Biraz erken olduğunu düşünüyorum.
Bende başladığımda 15 Yaşındaydım Hiç bir şeyi ertelemeyin. Dil öğrenin kitaplar okuyun diziler filmler izleyin araştırın 18'de donanımlı bir insan olun.

Çıkmak için illa arkadaşınızın olması gerekmez, kendinizle vakit geçirin yemek yiyin banka oturun farklı yerler keşfedin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…