Z zehooya Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2023 #1 Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. .NET Developer olmak istiyorum ama en iyi eğitim veren eğitmen kim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Mayıs 2023
Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. .NET Developer olmak istiyorum ama en iyi eğitim veren eğitmen kim? Nasıl bir yol izlemeliyim?
ahmet_kıran Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 1.990 Çözümler 7 Yer Türkiye 22 Mayıs 2023 #2 zehooya dedi: Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. .NET Developer olmak istiyorum ama en iyi eğitim veren eğitmen kim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla sağlam 2 yılınızı vermeniz gerek. Eğitmen konusuna gelirsek kitap alın C# ile ilgili interneti falan kapatın Full o kitaba gömülün.
zehooya dedi: Arkadaşlar bu aralar kafam çok karışık. .NET Developer olmak istiyorum ama en iyi eğitim veren eğitmen kim? Nasıl bir yol izlemeliyim? Genişletmek için tıkla... Hocam en fazla sağlam 2 yılınızı vermeniz gerek. Eğitmen konusuna gelirsek kitap alın C# ile ilgili interneti falan kapatın Full o kitaba gömülün.