GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #1 Böyle bir GIF buldum. Ben de böyle bir şey yapmam lazım. Nasıl yaparım?
S Salih_Emre Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 5.969 Makaleler 3 Çözümler 8 31 Aralık 2020 #2 Bir tane site vardı hemen bulup geliyorum. Bu siteden benzer GIF'ler yapıyordum. GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com
Bir tane site vardı hemen bulup geliyorum. Bu siteden benzer GIF'ler yapıyordum. GIPHY - Be Animated GIPHY is the platform that animates your world. Find the GIFs, Clips, and Stickers that make your conversations more positive, more expressive, and more you. giphy.com
Palamutkafali Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 1.017 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Organizasyon sorunlusu 31 Aralık 2020 #3 After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin.
After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #4 Palamutkafali dedi: After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... After Effects kullanmayı bilmiyorum.
Palamutkafali dedi: After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... After Effects kullanmayı bilmiyorum.
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 31 Aralık 2020 #5 Adobe After Effect öğrenmelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Adobe After Effect öğrenmelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2020 #6 MESs¹¹ dedi: Adobe After Effect öğrenmelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bununla mı yapılıyor?
MESs¹¹ dedi: Adobe After Effect öğrenmelisin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sadece bununla mı yapılıyor?
MESs¹¹ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2019 Mesajlar 4.056 Çözümler 38 Yer Porto 31 Aralık 2020 #7 GhosT1 dedi: Sadece bununla mı yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu programın alternatifi yok. Varsa bile iyi olduğunu düşünmem. Kısaca evet. Ya öğrenmelisin ya da parayla yapan grafikerler var.
GhosT1 dedi: Sadece bununla mı yapılıyor? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu programın alternatifi yok. Varsa bile iyi olduğunu düşünmem. Kısaca evet. Ya öğrenmelisin ya da parayla yapan grafikerler var.
GhosT1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mart 2020 Mesajlar 1.490 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #8 Palamutkafali dedi: After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ps'de çizemez miyim? Ve o layer layer çizip sonra GIF olarak mı kaydetcem?
Palamutkafali dedi: After Effects kullanmayı biliyorsan yapabilirsin. Illustrator'da bunu çizip efektini ve GIF halini yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ps'de çizemez miyim? Ve o layer layer çizip sonra GIF olarak mı kaydetcem?