Exper Murde Centipat Katılım 7 Mart 2024 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #1 ChatGPT'ye soru sorunca cevap veriyor o tarz amacı farklı olan bir chatbot yapmak istiyorum, bunun için ne yapmam gerek?
ChatGPT'ye soru sorunca cevap veriyor o tarz amacı farklı olan bir chatbot yapmak istiyorum, bunun için ne yapmam gerek?
selorr Centipat Katılım 25 Şubat 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Şu siteye bakabilirsin insanlarda yapabiliyor sen de.
A abrahamcelebi Femtopat Katılım 1 Mayıs 2024 Mesajlar 70 19 Ağustos 2024 #3 Selam, ChatGPT ile customgpt oluşturuluyor diye biliyorum ücretli planda. Ayrıca internette de başka servisler mevcut. Ne için kullanacaksınız? Sadece yazılı bir kaynağınızdan kullanıcıya yazılı bir şeyler mi iletilecek?
Selam, ChatGPT ile customgpt oluşturuluyor diye biliyorum ücretli planda. Ayrıca internette de başka servisler mevcut. Ne için kullanacaksınız? Sadece yazılı bir kaynağınızdan kullanıcıya yazılı bir şeyler mi iletilecek?