Aynen öyle hocam kimse diplomasız bir insanla iş yapmak istemez yani imkansız değil de çok zor elinde kanıt olarak en az 3 yıllık bir tecrübe olması lazım.
Kesinlikle öyle hocam, iyi veya kötü bir diplomanızın olması bile insanlarda güven duygusu oluşturuyor. Ya çok sağlam şirketlerden referans almanız lazım, ya da iyi veya kötü bir diplomanız olması lazım. Bu sadece yazılım sektöründe değil, her sektörde gerekli. Artık insanlar tecrübeye ve referanslara, belgelere bakıyor.
18'den önce milyoner olan binlerce insan var, ihtiyacın olan şey biraz zeka. Bir de benden küçük bir tavsiye, sen o Instagram'daki motivasyon videolarını izlemeye devam et.
Hey dostum babanla kavga ettin ve artık s**acak bir yerin bile yok mu? Banane a**! Hemen git, soğuk duş al, sabah 6'da kalk, lanet olası bir GYM'e yazıl, aynı zamanda hiçbir bilgin olmadan sadece 15 bin TL'lik eğitimimizi alarak milyoner ol!
Hey dostum babanla kavga ettin ve artık s**acak bir yerin bile yok mu? Bana ne a**! Hemen git, soğuk duş al, sabah 6'da kalk, lanet olası bir Gym'e yazıl, aynı zamanda hiçbir bilgin olmadan sadece 15 bin TL'lik eğitimimizi alarak milyoner ol!