Nasıl çok para kazanılır?

"%99'luk dilim kaydırmaya devam etsin, biz %1'lik dilimle zengin olacağız." hahahah. Böyle saçmalıklara inanmaktan vazgeçin. O Instagram motivasyon sayfası adminleri afedersiniz akşam kuru ekmek kemiriyor.

Hayır. Kandırdıkları %1'lik kısımı kullanarak sayfalarına sponsor çekip parayı buluyorlar

Bence uzun vadede geleceğini ve yapacağın mesleğin sana ne kadar kazandırabileceğini şimdiden düşünmen iyi bir şey olmuş. Eczacılıkta iyi para var, şu anlık YKS'de kazanmaya yönelebilirsin. Eczacı olduktan sonra kendi işini kurmak için yeterli sermayeyi bulman gerekecek. Yaz tatilinde istersen bir işe girebilirsin, tanıdıklardan birine belki. En azından iş deneyimi elde edersin, güzel olur.

Al sat yap seninle aynı yastayim Motorum ve Birikmis 100Bin liradan fazla param var zamanında 4 adet Honda PCX Aldim 50'den Sattim 90'dan.

Yapacak bir şey yok parami değerlendirdim hem de bayağı bir seyle kosede dursaydi bana Cok zarardi en azından simdi bu parayla bir şeyler yapabiliyorum.
50k parayı nereden buldunuz? Yani ailenizin yardımı olmuştur kesin herkesin öyle şansı yok. Böyle işler parayı öldürür başka birşey yapmaz.

50k parayı nereden buldunuz? Yani ailenizin yardımı olmuştur kesin herkesin öyle şansı yok. Böyle işler parayı öldürür başka bir şey yapmaz.

200 bin lirayı ailemden istedim onlarda biliyordu ölü yatirim olmadığını piyasa böyle güvendiler verdiler 4 tane motor aldim hatta 5 adet 1I kendime Parayi katlattim Ve Sattim ben demiyorum direk gidip Motor araba Alsin satsin Elinde ki butceyi degerlendirmek önemli 50 liraya bir şey alırsın satarsin 70 80 Boyle Boyle gelistirirsin kendini Her zaman da katlayacaksin diye bir şey de yok Ya batarsin ya cikarsin ama Türkiye'de isen batma gibi bir durumun yok sağ olsunlar.

Para boş boş durunca ölür ayrıca Paranı bir yere koyarsin degerlenir Sana zarari olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…