Marik Ishtar Hectopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 867 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2024 #1 Fazla su içemiyorum bunu nasıl arttırabilirim?
A Atahan Kutlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 1.715 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2024 #2 Her saat başı 1 bardak içeceğim diye kendinizi şartlarsanız gittikçe artar diye düşünüyorum.
SSDKullaniyorum Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 1.966 Çözümler 15 21 Aralık 2024 #3 Susadığınız anda su için... Zaten mevsim kış, kendinizi zorlamaya gerek yok. Yok günlük 2 litre falan diye kendinizi zorlamayın. Yanınızda 1-2 litre bir şişe bulunması daha fazla su içmeye yarayabilir eğer tüketiminiz çok azsa.
Susadığınız anda su için... Zaten mevsim kış, kendinizi zorlamaya gerek yok. Yok günlük 2 litre falan diye kendinizi zorlamayın. Yanınızda 1-2 litre bir şişe bulunması daha fazla su içmeye yarayabilir eğer tüketiminiz çok azsa.
Yusuf dikecin silahı Hectopat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 2.291 Çözümler 2 21 Aralık 2024 #4 Ben bu uygulamayı kullanıyorum. Her içtiğinde kaydediyorsun. Burada bir kişiye daha tavsiye etmiştim. Su GünlüÄü: Su Hatırlatıcısı - Google Play'de Uygulamalar
Ben bu uygulamayı kullanıyorum. Her içtiğinde kaydediyorsun. Burada bir kişiye daha tavsiye etmiştim. Su GünlüÄü: Su Hatırlatıcısı - Google Play'de Uygulamalar