MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2021 #1 Selam arkadaşlar, amatör olarak video editlemeleri yapıyorum. Kanalıma da videomu attım. Ama yine de memnun kalmadım kısmen. Sizce mesela hangi alanlarda nasıl bir editlemelerle süslemeliyim videomu? Videom: LİNK Son düzenleyen: Moderatör: 27 Eylül 2021
Selam arkadaşlar, amatör olarak video editlemeleri yapıyorum. Kanalıma da videomu attım. Ama yine de memnun kalmadım kısmen. Sizce mesela hangi alanlarda nasıl bir editlemelerle süslemeliyim videomu? Videom: LİNK
Üniversiteli Jordi Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.446 Makaleler 2 Çözümler 13 27 Eylül 2021 #2 @MTurkmn içeriğin öyle tolunay ören tarzını kaldırmaz, bence gayet yeterli.
J JURVET Megapat Katılım 30 Nisan 2017 Mesajlar 464 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2021 #3 Onur naci öztürkler kanalına bir bakmanı tavsiye ederim istediğin gibi videolar yapmayı öğretiyor.
MTurkmn Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 508 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Eylül 2021 #4 JURVET dedi: Onur naci öztürkler kanalına bir bakmanı tavsiye ederim istediğin gibi videolar yapmayı öğretiyor. Genişletmek için tıkla... Ona bakıyorum hocam. Ancak şu an da Movavi ve filmora ile yapıyorum. Üniversiteli Jordi dedi: @MTurkmn içeriğin öyle tolunay ören tarzını kaldırmaz, bence gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam oyun üzerine kanalım. Bu yönde gideceğim yani.
JURVET dedi: Onur naci öztürkler kanalına bir bakmanı tavsiye ederim istediğin gibi videolar yapmayı öğretiyor. Genişletmek için tıkla... Ona bakıyorum hocam. Ancak şu an da Movavi ve filmora ile yapıyorum. Üniversiteli Jordi dedi: @MTurkmn içeriğin öyle tolunay ören tarzını kaldırmaz, bence gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Zaten hocam oyun üzerine kanalım. Bu yönde gideceğim yani.
2 205220 Kilopat Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 421 Çözümler 2 2 Ekim 2021 #5 Her işin pratikte saklı olduğunu düşünüyorum. Edit de aynı şekilde bence. Zaten zamanla yeni teknikler, yeni efektler, sesler, videolar keşfedersiniz.
Her işin pratikte saklı olduğunu düşünüyorum. Edit de aynı şekilde bence. Zaten zamanla yeni teknikler, yeni efektler, sesler, videolar keşfedersiniz.