Nasıl daha iyi giyinebilirim?

Eternalist

Hectopat
Selamlar, 17 yaşındayım. 170 boyundayım ve 60 kiloyum. Ergenlik çağlarında olduğumdan ötürü genel zevklerim değişiyor ve istediğim gibi giyinemediğimi fark ettim. Son zamanlara kadar zaten sürekli hoodie / kot pantolon takılan biriydim. Ama biraz daha giyimime dikkat etmek istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, zaten önereceğiniz şeyler eminim ki sade hoodie/kot pantolondan daha iyidir. Biraz garip bir konu olabilir ama konu dışında açtığım için sorun olmaz diye düşünüyorum. Genelde tarz olarak beğendiğim ve özendiğim biri olmadığı için erkek olarak daha farklı nasıl giyinebilirim bilmiyorum. En fazla gömlek giyebilirim diye düşünüyorum. Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.

Ben oduncu gömleği giyerim, serin havalarda. Mesela yani...
Güneş gözlüğü şart. Ayrica sac tipi önemli.
Spor ve yüksek ayakkabı.
Bileklik vs olabilir.
En azından ben böyleyim.
Fazla gömlek giyebilirim

Tudors'a bak. Daha dün gömlek aldık. İndirim vardı...

Bol kesim bir sweat veya hoodie+siyah pantalon+ beyaz ayakkabı

Oduncu gömleğini sevemedim gitti, çevremdekiler de sana çok yakışır diyor ama ben pek sevemiyorum ama deneyeceğim dostum, güneş gözlüğü değil de numaralı gözlük kullanıyorum. Önerini not aldım teşekkür ederim.

Desenli gömlek seviyorsan U.S. Polo Assn. güzeldir. Sade gömlek için ucuz istersen Tudors'a bakabilirsin.

Hoodie için Bershka, Pull & Bear, Levi's markalarına bakmanı öneririm.

Giyinme tarzı bulabilirsin kendine. Mesela gömlek giymeyi seviyorsan kazak + gömlek kombini güzeldir. Altına giyeceğin güzel bir spor tipli kundura hoş duracaktır. Spor gömlek giyeceksen spor ayakkabı da giyebilirsin.

Şık gözükmek istersen deri ceketle kombinleyebilirsin gömleklerini.

Hoodie giyen birisiysen Bomber ceketler çok yakışıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…