Nasıl daha iyi şarkı söylenebilir?

cinar_yasarrr

Kilopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
11. sınıfım ve müzik dersinde sınav olarak seçtiğimiz bir şarkıyı söyleyeceğiz. Ben neredeyse tüm zamanımda Sagopa Kajmer dinleyen birisiyimdir ve onun şarkılarından birisini veya ikisini söylemek istiyorum ama bir sorun var; şarkı söyleyebilen birisi değilim. Sesim şarkı söylemeye hiç uygun değil, bunun bir taktiği var mıdır? Örneğin bilek güreşinde taktik önemlidir, şarkı söylemekte de var mıdır taktikler? Zaten sözleri zor. Söylemek istediğim şarkılardan bazıları şunlar: Gölge haramileri, bir pesimistin gözyaşları, ateşten gömlek, kötü insanları tanıma senesi ve maskeli balo. Bunlardan birisini seçeceğim, sesime göre en uygun şarkısını nasıl bulabilirim?

Kendini en rahat ettiğin şarkı ile yap. Ben Buralarda Ayaz Var söylerdim. Hem o kadar uzun ve zor değil.
Zaten sürekli dilimde olan şarkılar bunlar. Özgüven kısmında problemim yok ama sesim cidden kötü. Diğerlerinden utanacağımdan değil ama dillerine düşmek istemem.

Zaten sürekli dilimde olan şarkılar bunlar. Özgüven kısmında problemim yok ama sesim cidden kötü. Diğerlerinden utanacağımdan değil ama dillerine düşmek istemem.
Özgüvende sıkıntın yoksa üstesinden gelirsin bir düşündüm de sınıf ortamında kötü iş çıkaracak kişi sayısı çok olur. Şarkıyı çok zor seçmezsen halledersin.

Ben neredeyse tüm zamanımda Sagopa Kajmer dinleyen birisiyimdir ve onun şarkılarından birisini veya ikisini söylemek istiyorum ama bir sorun var; şarkı söyleyebilen birisi değilim. Sesim şarkı söylemeye hiç uygun değil,

Sagopa' nın yaptığı da şarkı söylemek değil. Rahat olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı