burk19 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 683 Çözümler 3 10 Mart 2023 #11 monsieuretrange dedi: Pratik hocam pratik. Dersler size pek bir şey kazandırmaz. Boş vakitlerinizde kendi seviyenize uygun rakiplerle oynayın o sizi geliştirir. Sadece sabırlı olun yeter. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin gibi düşünüyordum da sorayım dedim belki işe yarar bir tavsiye gelir diye. Sağ olun.
monsieuretrange dedi: Pratik hocam pratik. Dersler size pek bir şey kazandırmaz. Boş vakitlerinizde kendi seviyenize uygun rakiplerle oynayın o sizi geliştirir. Sadece sabırlı olun yeter. Genişletmek için tıkla... Ben de sizin gibi düşünüyordum da sorayım dedim belki işe yarar bir tavsiye gelir diye. Sağ olun.
dogan_orun Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 5.789 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri i7-13700k Cinsiyet Erkek Meslek taksimde simitçi. 11 Mart 2023 #12 burk19 dedi: Ben de sizin gibi düşünüyordum da sorayım dedim belki işe yarar bir tavsiye gelir diye. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Analiz kitapları alıp okuyup antrenman lazım. Oynayarak bir yere kadar geliştirebilirsin.
burk19 dedi: Ben de sizin gibi düşünüyordum da sorayım dedim belki işe yarar bir tavsiye gelir diye. Sağ olun. Genişletmek için tıkla... Analiz kitapları alıp okuyup antrenman lazım. Oynayarak bir yere kadar geliştirebilirsin.