YouTube'dan dersi dinliyorum, konuyu çok iyi anlıyorum. Soru tiplerini de anlıyorum ama soruları kendim çözmeye gelince yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
YouTube'dan dersi dinliyorum, konuyu çok iyi anlıyorum. Soru tiplerini de anlıyorum ama soruları kendim çözmeye gelince yapamıyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Sihirli bir değneği yok. Çözemediğin soruların çözümlerini izleyeceksin, gözüne önemli ve ufuk açıcı gelen soruları belli aralıklarla tekrar çözeceksin. Çözemezsen tekrar çözüme bakacaksın. Döngü halinde devam edeceksin. YouTube üzerinden konu anlatan hocaların yine kendi çözdüğü soru kitapları var. Onları alman daha iyi olur diye düşünüyorum. Video çözüm uygulamalarında çözen hocaları genelde beğenemiyordum ben yks zamanında.
Bu sorunun cevabı değişir kişiden kişiye, kiminin sayısal zekası çok iyi oluyor tek görmede devamını getiriyor kimi kitaptan kimi videolardan kimi ise sadece birebir hocadan ders alarak ancak anlayabiliyor herkesin sayısal veya sözel zekası ve IQ düzeyi bir değil o yüzden deneyeceksin en uygun metodu kendin bulacaksın.
Hocam bir video atayım sana, ben bu adamdan koçluk alıyorum. Kendisi sayesinde şu an netlerim bayağı yükseldi. Kendisine mail at beni Akif yönlendirdi de yardımcı olur kendisi çok iyi biri. Talim Akademi
Bu bir reklam değildir. Sadece bir öneridir. Benim netlerim bu şekilde yükseldi, bende sebebini söyledim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Hocam bir video atayım sana, ben bu adamdan koçluk alıyorum. Kendisi sayesinde şu an netlerim bayağı yükseldi. Kendisine mail at beni akif yönlendirdi de yardımcı olur kendisi çok iyi biri. Talim Akademi
Bu bir reklam değildir. Sadece bir öneridir. Benim netlerim bu şekilde yükseldi, bende sebebini söyledim. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
Ben koçluk için düşük bir ücret ödüyorum. Ancak soracağınız sorulara cevap vereceği bir video çekecek. Son attığı videoya sorularınızı yazarsanız yakında paylaşacağı videoda cevaplayabilir.