Hesabıma giriş yapamadığımdan mail atmak istediğimi söyledim ve googledeki mail olmuyor dedikleri için bende sorayim dedim![]()
Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games
Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions.www.epicgames.com
Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten.
Canı sormak istemiştir belki. İsteyen zaten yardım eder. Her şeyi eleştirmeyi bırakın lütfen.![]()
Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games
Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions.www.epicgames.com
Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten.
Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım?Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten.
O onu kastetmedi yeniden okumanı öneririm. Google'daki maillerin çalışmadığı hakkında bilgi görmüş, sormak istemiş arkadaş.Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten.
Hesabıma erişemiyorum gibi bir seçenek çıkması lazım.Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım?
Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.