YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 618 Çözümler 3 8 Aralık 2023 #1 Merhaba, Epic Games'e uzun süredir girmiyordum ve hesap uzun süredir kullanılmıyor diye kapanmış herhalde. Ben de bunu çözmek için mail atmak istiyorum. Epic Games'e nasıl ulaşabilirim?
Merhaba, Epic Games'e uzun süredir girmiyordum ve hesap uzun süredir kullanılmıyor diye kapanmış herhalde. Ben de bunu çözmek için mail atmak istiyorum. Epic Games'e nasıl ulaşabilirim?
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.889 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #2 Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten.
Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 8 Aralık 2023 #3 https://www.epicgames.com/help/tr/contact-us Bu sayfadan ilerleyerek bulabilirsin.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 618 Çözümler 3 8 Aralık 2023 #4 Görkem Umut dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapamadığımdan mail atmak istediğimi söyledim ve googledeki mail olmuyor dedikleri için bende sorayim dedim
Görkem Umut dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla... Hesabıma giriş yapamadığımdan mail atmak istediğimi söyledim ve googledeki mail olmuyor dedikleri için bende sorayim dedim
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.889 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #5 Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten.
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #6 Görkem Umut dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla... Canı sormak istemiştir belki. İsteyen zaten yardım eder. Her şeyi eleştirmeyi bırakın lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Aralık 2023
Görkem Umut dedi: Epic Games Technical Support & Customer Service | Epic Games Do you need help with Fortnite or your Epic Games account? Our support center contains answers to our most frequently asked questions. www.epicgames.com Bunu da buraya sormazsınız ya. "Epic Games iletişim" yazsan Google'da göreceksin zaten. Genişletmek için tıkla... Canı sormak istemiştir belki. İsteyen zaten yardım eder. Her şeyi eleştirmeyi bırakın lütfen.
YusufBeyT Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 618 Çözümler 3 8 Aralık 2023 #7 Görkem Umut dedi: Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım?
Görkem Umut dedi: Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım?
L loladsamsns Picopat Katılım 8 Ekim 2023 Mesajlar 119 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2023 #8 Görkem Umut dedi: Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... O onu kastetmedi yeniden okumanı öneririm. Google'daki maillerin çalışmadığı hakkında bilgi görmüş, sormak istemiş arkadaş.
Görkem Umut dedi: Epic desteğe ulaşmak için hesabınla giriş yapmana gerek yok zaten. Genişletmek için tıkla... O onu kastetmedi yeniden okumanı öneririm. Google'daki maillerin çalışmadığı hakkında bilgi görmüş, sormak istemiş arkadaş.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 8 Aralık 2023 #9 YusufBeyT dedi: Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Hesabıma erişemiyorum gibi bir seçenek çıkması lazım.
YusufBeyT dedi: Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Hesabıma erişemiyorum gibi bir seçenek çıkması lazım.
Görkem Umut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 7.889 Çözümler 175 8 Aralık 2023 #10 YusufBeyT dedi: Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... https://www.epicgames.com/help/tr/epic-games-store-c5719341124379/epic-hesaplari-c5719350930075/hesabina-giris-yapamiyorsan-epic-games-parolani-nasil-sifirlarsin-a5720262609563
YusufBeyT dedi: Destek talebi açarken hesap girişi yapmamı istiyor. Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... https://www.epicgames.com/help/tr/epic-games-store-c5719341124379/epic-hesaplari-c5719350930075/hesabina-giris-yapamiyorsan-epic-games-parolani-nasil-sifirlarsin-a5720262609563